Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális? Bővebben lent.
Egy éve szexelünk védekezés nélkül, annak tudatában hogy bármikor teherbe eshetek, de nem estem, elkezdődött egy meddőségi kivizsgálás. erre most terhes lettem.
Mindig megkérdeztem tőle, hogy: Mi lesz ha terhes leszek? Válasz: Boldogan felneveljük örülnék neki stbstb
most meg kikészít, ő tovább akar tanulni stbstb
Mikor megkérdeztem hogy miért mondta azt akkor hgy jó lenne válasz: Hát nem tudta hogy ilyen érzés lesz ha tényleg terhes leszek
Én abortuszra biztos nem megyek.:(
Hány évesek vagytok, ti nagyon okosak?
Képes voltál nem védekezni? Hát te esel teherbe, te nagyon buta!!! Gratulálok....
Szegény gyermek :(
"viszont nekem ha egyedül kell nevelnem sincs probléma"
Már ne is haragudj, de ha ennyire könnyen vennéd, ha a gyereked apa nélkül nőne fel, mert az nem volt hajlandó felelősséget vállalni, akkor a legkevésbé sem vagy anyának való. Hidd el, ez nem a te problémád lenne, hanem szegény gyereké. Lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!