Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ti hogyan viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogyan viselkedtek a barátotokkal?

Figyelt kérdés
Bármi ami fontos érdekel.
2010. jan. 16. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút értelmetlen kérdés.
2010. jan. 16. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Mi általában orrba-szájba viselkedünk, és ez nagyon fontos. Fontos, hogy hogyan viselkedjünk, főleg, mert én vagyok a csaj, és a bármi az pedig tényleg fontos.
2010. jan. 16. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt az értelmes, IQ-val teli választ!:)
2010. jan. 16. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
úgy viselkedem vele, mintha a barátom lenne..
2010. jan. 17. 01:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó azt gondoltam de bővebben.. Úgy értem szoktatok féltékenykedni? Mikor tudod hogy nincs igaza mit teszel? Mikor te hibáztál? Mikor hanyagol? stb..
2010. jan. 17. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha féltékenységröl van szó akkor szerintem mindenkinél változó. Van akinél semmi reagálás, de a legtöbb esetben féltékeny az ember a másikra, álltalában nagy botrányok is vannak eböl, ugyhogy vigyázz hová nézel vagy hová mész!!! Ha nincs igaza hagyd rá,majd lenyukszik, nem érdemes hülyeségeken veszekedni, az csak rontsa a kapcsolatot!!!Mikor a nő hibázik az attol függ hogy mekkorát, mert ha kis ügyröl van szó akkor beszéljétek meg, de ha olyat tett amiröl ugy gondolod hogy nem megbocsálthato akkor lép ki ebböl a kapcsolatbol!!! Akkor veszed észre ha hamnyagol ha, már nem olyan a közeledése vagy nem ugy beszéltek mint máskor, nem oszt meg veled sok mindent,nem mentek el pl. moziba érted!!! szoval annyit hogy figyelj rá ne veszísd el és törödj vele és adj meg neki mindent!!!

KICSI B.

2010. jan. 17. 02:20
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod:)
2010. jan. 17. 12:19
 8/8 BubbleBumm ***** válasza:
Mintha a legjobb barátom lenne,hülyéskedés felsőfokon,de megtartva a határokat,persze azért néha-néha kimutatni az egymás iránti szeretet :)
2010. jan. 18. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!