Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak vele hogy megértse? Vagy tényleg az én hibám lenne?
Szerezd meg a jelszavat valahogyan es ird at az emailjet a regisztraciojaban meg a jelszavat aztan majd jol kiborul hogy lenyultak a karakteret es akkor majd mergeben abahgyja. (ha csak eszebe nem jut hogy a cd kulcsal meg vissza lehet szerezni de ez ellen dugd el a dobozt ) :D Tuti bevalna szerintem.
En is ien kocka voltam egy idöben es letojtam mindent de valahogy rajöttem hogy nem jo dolog es azota nagyon ritkan jatszom :)
Szó sincs róla! nagyon is igazad van kedves kérdező:
WoW, Counter-Strike, Mu.. stb stb játékok nagy függöséget okozz és az illetö hanyagolni fog mindent a játékért. Nekem is van pár ismerösöm aki rabja e féle játékoknak, és látom hová jutottak.
- TheOne -
nyírd ki a szervert,törd fel a kódokat...dobáld el a karaktere cuccait,aztán hagyd
aztán törd fel megint,és töröld...hátha leesik neki,mindeközben ne állj vele szóba!kijózanodik....ex pasim szerveren 3.volt-.- beteges dolog
http://www.youtube.com/watch?v=pI4l4TTjO3w
WoW FTW!:P Én meg tudtam oldani a wowot és a bnőt egyszerre.
ha valaki 60-as paladin, azzal sok felelősség jár:D
mutass neki valamit, ami izgalmasabb mint a wow, vagy csinálj karaktert és egész nap teamspeak-elhettek:D:D
Köszönöm a válaszokat, engem is elgondolkoztatott meg a barátomat is... Akkor meséltem neki ezeket a véleményeket mikor egy nagyon fárasztó nap után, mikor reggel 7-este7ig melóznia kellett, mondta h nem akar lenni msnen mert fáradt ki szeretné aludni magát... mondtam h jó majd másnap hívjon fel ha kipihente magát... feljött mégis msnre egy fél órára beszéltünk egy kicsit minden jó volt, majd közölte h mostmár lép le mert már tényleg nagyon fáradt... mondtam h jó elköszöntünk rendesen mondta h megy is rögtön aludni, bár lehet még wowozik egy nagyon kicsit... 2óra múlva felhívtam, mert valahogy olyan érzésem volt h nem alszik ő még, nem zavarnám... igazam is lett, ugyanis még mindig wowozott.. eléggé nem értettem a témát, mert ugyebár ha annyira fáradt meg minden h nem volt ereje msnezni, akkor wowozni h volt még több óra hosszával utánna?! persze megint csak túlreagálom közölte.... Beszélgettünk sokat, és feljött egy új kérdés...
Sztetek a wow lehet szenvedélybetegség? Várom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!