Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy tényleg szeretem, vagy csak nem akarok egyedül maradni?

Figyelt kérdés

Hiányzik, mikor nincs velem, mégis inkább csak az hogy mellettem legyen valaki.

Azokon a napokon mikor nem találkozunk van hogy eszembe se jut, ha mégis akkor is csak azért, mert keres msnen pl.

Odaadó, kedves, és igazán szeret, de nem tudom hogy én amit érzek az tényleg szerelem lenne-e.

Hiszen a gond ott kezdődik, ha a kérdés egyáltalán felmerül..

2010. jan. 16. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

azthiszem a kerdesedet mar megvalaszoltad magadnak :D

''a gond ott kezdődik, ha a kérdés egyáltalán felmerül.''

2010. jan. 16. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy fest,hogy ez részedről nem szerelem.Az első mondatodban írod,hogy nem a személye hiányzik,hanem csak valaki.Az sem jó,hogy egésznap eszedbe sem jut.Szerintem érzed,hogy ennek így nincs értelme.Beszélj vele és szerintem engedd el,hogy ő is megtalálhassa az Igazit és te is.
2010. jan. 16. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen szakaszom a párommal való kapcsolatomban. Vagyis bennem is lezajlottak hasonlók. Ha vele voltam, jól éreztem magam, de ha nem voltunk együtt, nem hiányzott különösebben. Tudtam, hogy mellette jó, de nem éreztem azt, hogy más mellett nem lehetnék ugyanilyen boldog. Nem volt vele semmi gond, de mégsem volt meg az a hév... Viszont én ezen az időszakon túljutottam, és most már el se tudnám képzelni, hogy vége legyen a kapcsolatunknak. Megváltozott minden, megváltozott az egész helyzetem, és most már nagyon szeretem őt. Ő lett a mindenem. És több, mint 1 éve vagyunk együtt. Azok a problémák úgy a 4.-5. hónap körül jelentkeztek. :)

23L

2010. jan. 16. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És igazán meglepő, de most tartunk ott hogy 5 hónap, úgyhogy az időt is tökéletesen eltaláltad :D

Igazából én is azt gondoltam, hogy nem azt érzem amit kell, de mégis van jelentősége annak, hogy nem bírok megválni tőle, nem akarom hogy ne legyen velem...

De sokat segítettetek, úgyhogy tényleg köszönöm!

2010. jan. 16. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!