Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolog! Mit kezdjek ezzel? Miért akarja ezt?
Ha nem dumáltok honnan veszed hogy el akkar felejteni?
Szerintem kicsit túl dramatizálod a dolgot. Szakítotatok gondolom, ilyenkor az ember kerüli a másikat évekig nem haverkodik. A szakitás neki is fáj és ilyenkor tovább kell lépni ez pedig csak akkor mükődik hanem taliztok. Szórakoz és csajoz be idővel túl leszel rajta.
Én speciel amikor tudatosult bennem, hogy a barátnőm szakít velem, elküldtem a fenébe(nem kellett volna, parasztság)fél évig hozzá se szóltam, szerencsére nem is sűrűn láttuk egymást. Ezt természetes dolog, ha valakit ki akarsz verni a fejedből. Utána írt egy emailt hogy mi van velem, és azóta jó barátok vagyunk :)
18/F
Az elején nehéz lesz ahogy látom de a legjobb amit tehetsz ha engeded, hogy elfelejtsen.Közhelynek hangzik de annyi szép lány van még-ami nem megy azt nem kell erőltetni!
Fel a fejjel és legyen már benned büszkeség,ne teperj többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!