Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves vagyok és a barátom megujazott, ez korai?
Figyelt kérdés
5hónap óta vagyunk eggyüt.. és megtörtént. én nem bántam meg. mi a véleményetek?2010. jan. 16. 19:54
2/7 anonim válasza:
ha szereted végülis azt csinálsz amit akarsz.... sztem azaz igazán gáz h ezt ide kiirod már bocs... ha nem bántad volna meg akk most ez eszedbe sem jutott volna
3/7 anonim válasza:
Nekem is ken egy ilyen barátnő :D 15/F
4/7 anonim válasza:
Ha már kérdezed,korai volt..még magadban sem vagy biztos. Amúgy a te dolgod. Én 14 évesen még fociztam a haverokkal, nemhogy egy srác nyúlkált volna bennem. Nekem korai lett volna az biztos. De te tudod..
21/L
5/7 anonim válasza:
5 hónap után szentem egyáltalán nem korai! De abban teljesen igaza van az előzőnek, h ha kérdezed, akk neked korai. És mivel én későn érő típus vagyok, én 14 évesen még éretlen lettem volna hozzá, de ha te érettebb vagy, aki nem korai. Főleg ha szeretitek is egymást.
6/7 anonim válasza:
nem az 5 honappal van a gond, hanem azzal, h 14 éves!!!!
7/7 anonim válasza:
hi.Én 14 vagyok de még barátnőm se volt úgyhogy talán korai de a Fábri showbal elmodottakkal(hogy 13 évestöl már létezik szexuális élet abszolut jókor kezdted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!