Megújazott a barátom véreztem:S!? Többi lent!
Figyelt kérdés
helló!régebben megújjaztam magam és véreztem nah de ez mind1,ma a barátommal pettingeltünk és megújjazott de már mivel egyszer véreztem ezért ugy gondoltam h átszakadt a szűzhártyámS: és mégegyszer véreztem ma:| nem tom miez!!!lécci normális válaszokat?!köszi
15L
2010. máj. 29. 21:42
2/12 anonim válasza:
Lődd fejbe magad,kérlek! Már kezd elegem lenni a sok felvilágosulatlan,eszetlen ribancokból :|
3/12 A kérdező kommentje:
nem tudom:S micsináljak????nőgyógyászhoz meg nem megyek el mer tiltanak minket egymástól és minden kiderülne:S
2010. máj. 29. 21:45
4/12 A kérdező kommentje:
milyen ribanc???okosan már!!!!ha nem teccik tartsd meg magadnak a véleményed!!!
2010. máj. 29. 21:46
5/12 anonim válasza:
vagy nem szakadt át elsőre a szüzhártyád, vagy felsértette a körmével a hüvelyed.. az első a valószínűbb. pár napig ne szexeljetek, és minden ok lesz. :)
6/12 anonim válasza:
Hát kislányom te inkább ne használj Big Boss 3000-es vibrátorszopót!
7/12 A kérdező kommentje:
XD nem szoktam olyat használni szval..:D
remélllem♥igazad van köszi de azért még irjatok:Ö
2010. máj. 29. 21:49
8/12 anonim válasza:
21:47-nek van igaza. Vagy még nem szakadt át teljesen a szűzhártyád,vagy felsértett,de szerintem nem vészes,ne aggódj,ezzel nem is kell nőgyógyászhoz rohangálni.
9/12 A kérdező kommentje:
:w köszike reméllem, de am tampon is átszakíthatja nem?mer én ugy halottam mer anyum is mondta meg énis mondtam neki h sztem tampon is átszakithatja??!!! ugye igazam van?XD
2010. máj. 29. 22:00
10/12 anonim válasza:
hát a tamponra pont nem jellemző,mert amikor menstruálsz,akkor a szűzhártyádon lévő természetes nyílás kitágul,hogy a vér távozni tudjon, szóval ilyen esetben nem hiszem,hogy szakad,de sportolás közben pl elszakadhat,de ne aggódj,mert ennek nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!