Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem beszél rólam a haverjainak?
én már sok haveri sörözésen túl vagyok, és azt biztosan állíthatom, hogy a "barátnő" kérdéskör került elő a legritkább esetben.
Az a nagy büdös igazság, hogy örülünk, ha egy kicsit nem kell velük foglalkozni. Az az alkalom a mienk, oda nem kell nő. Maximum egy-két sztriptíztáncos, de az is csak ritkán...
A barátnő amellett, hogy örömforrás, nyűg is egyben. Ezt kár is lenne tagadni. Ha egy férfi igazán ki akar kapcsolódni, akkor ott barátnőnek nincs helye.
Hát ez egy megrendítő válasz volt az előttem szólótól :S Ha van barátnőd és szereted akkor nem kell sztriptíz táncos...
A másik,hogy vágom hogy haverokkal lenni jó és picit barátnő nélkül ez tök érthető,de azért hogy nyűg legyen :S Ne haragudj de szerintem akkor nem voltál még szerelmes, mert aki szerelmes az nem nyűgként gondol a barátnőre még ha picit veszekedtek utána sem. Lány voltam....
Köszi a válaszokat:):D Én szeretem a barátom és ő is szeret engem és nem vok nyűg neki,csak a haveroknak nem híresztel el mindent,csak ez kicsit zavar :S És vannak dolgok amik miatt kéne híresztelni-e kicsit pl. összehozzák vmi csajjal,de mondjuk ez hülyeség,mert szeret,de ki tudja mit hoz a sors...
Köszi mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!