Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrülök! Én voltam a hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök! Én voltam a hülye?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy nálam 12 évvel idősebb férfi és egy ideig úgy tűnt, talán én is tetszem neki. 1-2 hónapon keresztül sűrűn emaileztünk, szuper beszélgetések voltak, néha találkoztunk, de nem randiként, épp ott volt ahol én, általában egyedül vagy egy másik férfival, olyankor kellemesen elbeszélgettünk. Egyszer-kétszer megkérdeztem, hogy szeretnénk-e rendesen leülni egy kávéra, ilyesmi, de aztán abbahagytam, mert sosem kaptam választ. Egy idő után már teljesen belehabarodtam, amikor az egyik ilyen véletlen találkozásnál bemutatott egy nőt, hogy ő a feleségem...én teljesen paff voltam, nagyon nehezen hevertem ki ezt az egészet. Én voltam a hülye, hogy azt gondoltam, érdekelhetem, vagy ő volt szemét, hogy hónapokon keresztül megvezetett (nyilván tudta, hogy akarok tőle valamit, de én annál félénkebb vagyok, hogy ez a fent leírtaknál nyíltabban közöljem).
2010. jan. 16. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem te voltál a hülye, az efféle f@szkalapok meg se érdemlik hogy akár egy csepp könnyet is hullass értük. Találsz majd kedves, hozzád való pasit.
2010. jan. 16. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem azt írtad,hogy nem kaptál választ?? Hitegetett??Ígért valamit?? Le akart fektetni?? Mondta,hogy randizni akar??

Csak Te hitted,amit hittél.Bocs.

2010. jan. 16. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:
igaz, nem kaptam választ, viszont mióta bemutatta a feleségét, alig beszélünk, email szinte semmi, volt olyan, hogy bár látott egy helyen, hogy ott vagyok, oda se köszönt, mintha nem is ismerne, én ezt nem értem, mire volt ez jó neki, valami "fejben megcsalás", egy kis figyelemelterelés a hétköznapokról vagy mi?
2010. jan. 16. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem Te voltál az ostoba. Valószínű, hogy nem véletlenül mutatta be a feleségét, nyilván nem akarta kerek -perec megmondani, hogy nem aakr tőled semmi komolyat. Sztem korrekt volt.
2010. jan. 16. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:
jó persze, talán nem véletlenül mutatta be, de 3 hónap után? és addig semmi szó bármilyen kapcslatról és mindig egyedül látom vagy haverokkal? ez nem furcsa?
2010. jan. 16. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, korrektnek semmiképp nem mondanám, pláne hogy magad is írtad, hogy nem akarta kerekperec megmondani... ezért mutatta be ... :S

mert nyilván érezte hogy mit érzel és valahogy éreztetnie kellett volna arról, hogy nem akar semmit. Elég lett volna annyi, hogy beszél a feleségéről valamivel kapcsolatban. Hogyan lehetne az mentség, hogy nem válaszolt?? :O Attól még a másik kétségek között marad! :S

Viszont érezned kellett volna, hogy ha nem lépett ennyi ideig, akkor talán nem is akar semmit, vagy próbálj valahogy tapogatózni...

Sok szerencsét a továbbiakban!

2010. jan. 16. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, itt volt a baj, tulajdonképpen ezért kezdtem képzelődni, mert semmilyen formában nem említett egyetlen kapcsolatot sem. de belátom leeshetett volna a tantusz. köszönöm.
2010. jan. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!