Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménytelen szerelmet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelmet hogy lehet elfelejteni? 14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és egy srác nagyon tetszi. Egy héten csak egyszer látom, szakkörön. De ő látványosan udvarol egy másik lánynak, aki az osztálytársa! Nagyon rossz ezt végignézni. Hogy tudnám elfelejteni? (14 évesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren, nem voltam még nagyon szerelmes se..)
2010. jan. 16. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megoldható és már annyira zavar,akkor kilépsz abbol a szakkörből vagy egy másik pasit keresel..
2010. jan. 16. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

ne gondolj rá és ha figyeled hitesd el magaddal h nem érdekel

de nem biztos h bejön:) nekem is sok ilyen vlt már

keress valami olyan srácot akit érdekelsz:)

2010. jan. 16. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Mondd el neki, és ha visszautasít, és ezt mások is megtudják, akkor ez akkora trauma lesz számodra, hogy rögtön mással fogsz foglalkozni!:)
2010. jan. 16. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon fiatal vagy találsz mást!!biztosan
2010. jan. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!