Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki? . Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy leányzó akit nagyon kedvelek, már ismertük egymást és volt egy rövid ideje barátja, de egy bulin (igaz, hogy illuminált állapotban) csókolóztunk. Pár napra rá megkérdeztem tőle, hogy ő mit gondolt az ominozus estéről. A válasz: nem hibázott, de mégiscsak van barátja, úgyh nem lehet semmi, és nem érez elsöprő szerelmet a srác iránt de hát ez van... Azóta nem találkoztunk, de hallottam, hogy szakítottak! Mitévő legyek: írjak neki és lesz ami lesz (mit írhatnék?), vagy felejtős??? Szerintetek?? Köszi a válaszokat!2010. jan. 16. 18:33
2/4 anonim válasza:
sztem légy bátor, írj neki! szabad a pálya!:)
3/4 anonim válasza:
írj neki, de ha igazán szeretnéd erre magadtól is gondolhattál volna
4/4 anonim válasza:
írjál csak jól fogalmazz és ne sokat habozz de ne is vágj bele könnyedén!
sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!