Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem is megteszi azt, amit a barátnőmmel?
Van egy fiú akivel egy osztályba járok. És msn besz. vele és szerelmet vallottunk egymásnak.A barátnőmmel megtette hogy csak szivatta, de azt mondja hogy velem nem teszi meg és a barátnőm is azt mondja, hogy nem fogja hidd el...
De én félek, hogy engem is szivat, szerintetek most mi legyen?
első dolgod legyen hogy tanulj meg helyesen írni!
aztán ilyen kis szaros éretlen kisfiúkkal meg ne foglalkozz, és az iskolára koncertrálj! Am ne hidj neki, aki egyszer megtette meg teszi mégegyszer is.!
Első válaszoló, neked is szól!
Higgy legyen már az a hidj :)
Hahahaha! Az kritizálja a kérdező helyesírását, aki aztán azt írja, hogy "hidj".
Egyébként szerintem se higgy neki.
Velem is megteszi azt, amit a barátnőmmel?
Van egy fiú, akivel egy osztályba járok. És msn-n beszélgetek vele és szerelmet vallottunk egymásnak. A barátnőmmel megtette, hogy csak szivatta de azt mondja, hogy velem nem teszi meg és a barátnőm is azt mondja, hogy nem fogja, hidd el...
De én félek, hogy engem is szivat szerintetek most mi legyen?
Megteszi.Tuti.
Egy osztályba jártok és msn-en vallotok szerelmet egymásnak?
Csak merő kíváncsiságból, hány évesek vagytok ti?
Másrészről meg az lesz, hogy nem fogtok járni sokáig, mert részedről nincs meg a bizalom, és ez sok esetben feltűnő. Vagy pedig felülkerekedsz a félelmeden, és próbálsz nyugodt lenni. Ha nem szívat, jól jártál, ha igen, akkor is. Csalódás mindenkinek kell, abból tanulsz, és a jeleket is könnyebben észre fogod venni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!