Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 év különbség az már sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év különbség az már sok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nemreg talalkoztam egy fiuval, mind a ketten 16-nak neztuk a masikat. Es szemeztunk, egymasra mosolyogtunk vagyis hat flortoltunk. Es ezutan derult ki, hogy 8 ev kulonbseg van koztunk. A gaz, hogy a noverem is ennyi idos. Vagyis o 22. Az en koromat igy ki tudjatok szamolni. Na de ez igy most nagyon gaz??
2014. aug. 27. 17:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A fogalmazásodból kiindulva, igen sok. Ez gáz, az gáz, ő ennyi, ő meg annyi, látszik, hogy még éretlen vagy...

Az pedig, hogy ő 16-nak nézett ki első látásra semmit nem jelent.

2014. aug. 27. 18:21
 22/30 A kérdező kommentje:

Kedves Veronika. Nem neked irtam azt, hogy baromsag. Es lehetnel kedvesebb is.

Amugy azota is beszelunk. Es irta, hogy tetszek neki. Meg mar talalkoztunk is azota, es nagyon aranyos.

2014. aug. 27. 18:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Küldd el a Facebookját nekem privátba és megállapítom milyen ember...
2014. aug. 27. 18:25
 24/30 anonim ***** válasza:

Akárhogy nézzük, ez így elég gáz... Ahogyan az előző hozzászóló is írta nem a 8 évvel van gond, hanem hogy te még szinte gyerek vagy hozzá képest. Két év szex nélkül egy olyan embernek, aki már egyébként aktív szexuális életet élt, főleg úgy, hogy mondjuk hetente többször is találkozik a párjával, mégse léphet túl a csókon... főleg egy pasi ezt úgyse bírja. Őszintén szólva én se bírnám ezt. Csak gondolj bele, milyen lenne az neki, hogy minden egyes alkalommal, mikor veled találkozik, megkíván, mégse tehet semmit. Hosszútávon ez így nem működik, és kegyetlenség tőled ilyet várni tőle. Arról nem is beszélve, hogy mi a garancia rá, hogy 2 év múlva kész leszel a szexre? Attól, hogy most így gondolod, még nem biztos, hogy így is lesz. Úgyhogy én azt mondom, ettől a kapcsolattól ne várj túl sokat.

20/L

2014. aug. 27. 18:25
 25/30 A kérdező kommentje:
#23 nem szeretnem. Bocsanat
2014. aug. 27. 18:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Hmmmm, akkor érdekelne, melyikre.... ugyanis két kommented között egyedül én írtam. ;)

A stílus pedig csak aztán változott, amikor baromságnak minősítetted, amit írtam... már bocs...

Lehet, hogy tetszel neki, és lehet, hogy aranyos veled... de ez még nem jelenti azt feltétlenül, hogy kapcsolatot is szeretne veled, vagy hogy egyáltalán átgondolta ennek a jövőjét...

2014. aug. 27. 18:27
 27/30 A kérdező kommentje:

A baromsagot arra irtam, hogy 20evesen mar felnott az ember.

Beszelgettunk mar ilyenekrol. Csak emiatt mertem feltenni a kerdest. Alaptalanul nem kerdeztem volna ezt.

2014. aug. 27. 18:32
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem legyetek csak barátok, aztán ha pár év múlva úgy alakul, akkor összejöttök. Amúgy jogilag már most is létesíthetnél vele szexuális kapcsolatot... Itt nem ez a probléma szerintem, hanem hogy egyszerűen még kisgyerek vagy, gimnazista és nem illesz bele egy egyetemre járó, vagy dolgozó felnőtt férfi életébe. Legalábbis barátnőként nem. Ezt el kéne fogadnod, és szerintem beszéljétek meg mert valószínűnek tartom, hogy félre érted a szándékait... (A 22/F voltam)
2014. aug. 27. 18:34
 29/30 A kérdező kommentje:
O is irta hogy orulne neki ha egyutt lennenk. De az csak jovore lesz megoldhato
2014. aug. 27. 18:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Ja, azt én írtam. Márpedig előbb felnőtt 20 évesen, mint 15, és előbb kevésbé gáz, ha ennyi idősen kavar vkivel, aki idősebb, mint 15 évesen. Remélem, így már átment a dolog.
2014. aug. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!