Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év különbség az már sok? Többi lent.
A fogalmazásodból kiindulva, igen sok. Ez gáz, az gáz, ő ennyi, ő meg annyi, látszik, hogy még éretlen vagy...
Az pedig, hogy ő 16-nak nézett ki első látásra semmit nem jelent.
Kedves Veronika. Nem neked irtam azt, hogy baromsag. Es lehetnel kedvesebb is.
Amugy azota is beszelunk. Es irta, hogy tetszek neki. Meg mar talalkoztunk is azota, es nagyon aranyos.
Akárhogy nézzük, ez így elég gáz... Ahogyan az előző hozzászóló is írta nem a 8 évvel van gond, hanem hogy te még szinte gyerek vagy hozzá képest. Két év szex nélkül egy olyan embernek, aki már egyébként aktív szexuális életet élt, főleg úgy, hogy mondjuk hetente többször is találkozik a párjával, mégse léphet túl a csókon... főleg egy pasi ezt úgyse bírja. Őszintén szólva én se bírnám ezt. Csak gondolj bele, milyen lenne az neki, hogy minden egyes alkalommal, mikor veled találkozik, megkíván, mégse tehet semmit. Hosszútávon ez így nem működik, és kegyetlenség tőled ilyet várni tőle. Arról nem is beszélve, hogy mi a garancia rá, hogy 2 év múlva kész leszel a szexre? Attól, hogy most így gondolod, még nem biztos, hogy így is lesz. Úgyhogy én azt mondom, ettől a kapcsolattól ne várj túl sokat.
20/L
Hmmmm, akkor érdekelne, melyikre.... ugyanis két kommented között egyedül én írtam. ;)
A stílus pedig csak aztán változott, amikor baromságnak minősítetted, amit írtam... már bocs...
Lehet, hogy tetszel neki, és lehet, hogy aranyos veled... de ez még nem jelenti azt feltétlenül, hogy kapcsolatot is szeretne veled, vagy hogy egyáltalán átgondolta ennek a jövőjét...
A baromsagot arra irtam, hogy 20evesen mar felnott az ember.
Beszelgettunk mar ilyenekrol. Csak emiatt mertem feltenni a kerdest. Alaptalanul nem kerdeztem volna ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!