Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 év különbség az már sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év különbség az már sok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nemreg talalkoztam egy fiuval, mind a ketten 16-nak neztuk a masikat. Es szemeztunk, egymasra mosolyogtunk vagyis hat flortoltunk. Es ezutan derult ki, hogy 8 ev kulonbseg van koztunk. A gaz, hogy a noverem is ennyi idos. Vagyis o 22. Az en koromat igy ki tudjatok szamolni. Na de ez igy most nagyon gaz??
2014. aug. 27. 17:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 8 év a sok. Hanem te még fiatal vagy, aki előtt ott állnak a bulik, aki még esetleg ismerkedni akar...

Ő pedig mielőbb szexet akar (nem fog két évet várni rá, abban biztos lehetsz!), és esetleg 2 év múlva összeköltözne, 3-4 év múlva családot alapítana, amihez te még akkor fiatal leszel.

Ebben a korban az ilyen korkülönbségnél többnyire az eltérő értékrend, világnézet az, ami problémát szokott okozni. Ha ezek egyeznek, akkor nincs gond... de ilyenkor még nagyon ritkán egyeznek...

2014. aug. 27. 18:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Van olyan 20-on feluli ismerosom nem is 1, hogy eretlenebb egy 12 evesnel. Szoval ez baromsag volt
2014. aug. 27. 18:08
 13/30 anonim ***** válasza:
Na azért egy 25 éves pasi ritkán akar családot, sőőőt... de a többi igaz, amit írtál.
2014. aug. 27. 18:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Van, de az egy másik eset. És nem volt baromság, amit mondott az előző, mert egy 15 éves nem lehet olyan érett,mint egy 25 éves, viszont egy felnőtt lehet éretlen.Ennyi.......
2014. aug. 27. 18:10
 15/30 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, mint már írtam és már a barátnőmmel (5 évvel idősebb nálam) a családalapításon gondolkozunk, persze ez 2-3 év múlva esedékes és leginkább az anyagiakon múlik...
2014. aug. 27. 18:12
 16/30 anonim ***** válasza:
Ok, kivételek vannak.. de akk még általában semmi alap nincs az ilyesmikre.
2014. aug. 27. 18:14
 17/30 anonim ***** válasza:

Szeretem, amikor 14 évesek baromságnak minősítik egy fél élet tapasztalatát... :D

Olvass, és értelmezz! Nem azt írtam, hogy biztosan családot akar majd alapítani, hanem hogy esetleg....

Ahogy azt is, hogy van, amikor egyeznek az álláspontok, de ez nagyon ritka, és általában az ilyen fordulópontokon emiatt megy szét a kapcsolat.

Ezeket jobb előre megbeszélni... nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy vár-e két évet a szexre? És hogy mikor szeretne együttélni valakivel, gyereket vállalni...

Ha valami nem stimm, az még most derüljön ki, ne egy-két -három év múlva, amikor már nagyobb lesz a fájdalom!

2014. aug. 27. 18:17
 18/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! Amúgy honnan tudod, hogy egyáltalán érdekled Őt?
2014. aug. 27. 18:17
 19/30 anonim ***** válasza:
#18: nem olvastad? Egymásra mosolyogtak? :D
2014. aug. 27. 18:19
 20/30 anonim ***** válasza:
:D
2014. aug. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!