Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már össze az exeddel úgy, hogy egyébként nem akartál még egyszer? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 17:42
2/9 anonim válasza:
fél év után újra szakítottunk, végleg...
egy barátnőm pedig újra összejött a 4 év után távozó barátjával, és már másfél éve együtt voltak, amikor újra szakítottak... pedig már mindenki azt hitte mégis egymásnak lettek teremtve... másoktól is többségben inkább negatívan végződik újabb szakítással, de vannak kivételek nyilván!
3/9 anonim válasza:
En a volt baratommal 3x jartam. Utolso alkalommal mar rendesen osszetortem.
4/9 anonim válasza:
nem, én nem hiszek az újrapróbálkozásokban
5/9 anonim válasza:
én se, úgyis a régi minták jönnek vissza.
6/9 anonim válasza:
igen, ő szakított velem, 3 hónapig külön voltunk, míg egy jó barátom össze hozott vele újra... azóta is boldogok vagyunk... ennek 3 éve...közös albérletben élünk, a problémákat nem ordítozással oldjuk meg hanem értelmesen megbeszéljük... korábban az ordibálások miatt szakítottunk..
7/9 anonim válasza:
8 hónap után otthagyott a barátom. 4 hónapig külön voltunk (mindketten már randizgattunk), alig beszéltünk, nem tudom már pontosan hogyan, de újra összejöttünk. 2 hónapig sokkal jobb volt, mint előtte, de ugyanaz lett a vége. Csak ekkor már én hagytam el (semmit nem változott).
8/9 anonim válasza:
jelenleg is volt barátommal vagyok együtt, azaz újra összejöttünk egy viharos kapcsolat után, mondván mindketten megváltoztunk, és már ő is képes párkapcsolatra (annak idején fóbiája volt tőle). lassan 1,5 éve tart, és az első fél évet leszámítva vannak problémák, de nagyon szeretjük egymást és nem akarok arra gondolni, hogy igaz az a bölcsesség, hogy felmelegítve csak a káposzta jó...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!