Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom, soha nem csókolóztam, stb.
Tegnap elmentünk bulizni, iszogattunk, és egy fiúval táncoltam. Jólesett, hogy kedves velem, hogy bókol, csókolóztunk és most lelkiismeret furdalásom van, mert az első csókom nem szerelemből történt és a srác nem tetszik...Hogyan tegyem túl magam ezen? Kérlek ne kezdjétek el, hogy egy ribanc vagyok, stb. mert így is elég rosszul érzem magam:(
2010. jan. 16. 16:07
2/9 anonim válasza:
Ilyen eset nekem is volt számos(:
Pia hatására történnek dolgok amit józan állapododban kb soha nem csinálnál. Szerintem spontán ne foglalkozz vele és egy idő után elfelejted(:
3/9 anonim válasza:
Ne gondolkodj ezen. Vagy túl fiatal vagy, és akkor meg nem egészen tudatosan történt, vagy már idősebb, és csak akartad már tudni milyen érzés is. Persze úgy lenne jó ha az első a szerelmeddel lett volna. De Lois Lane mondta egy szuperman epizódban, amikor Clark elmondta, hogy nekem te vagy az első, és Lois meg, hogy "bárcsak vártam volna én is" 8 nem volt jó neki korábban) Mire Clark azt mondta: akkor ez lesz az első, ami igazi lesz, ami igazán jó neked. Szóval lehet megtörtént egy csók esetedben is, de majd megfog a szerelmeddel is, és az lesz az igazán fontos első csókod. Legalább ebből megtapasztaltad, milyen amikor valami először nem az igazival van, más dolgot tartogass arra érdemesnek. ..és ne aggódjál, rágódjál ezen az egészen.
4/9 anonim válasza:
Szerintem valójában te csókolózni akartál,csak tele vagy gátlásokkal meg hasonlókkal. Ne légy ennyire szigorú magaddal! Legalább van már valami tapasztalatod. Hány éves vagy egyébként?
5/9 A kérdező kommentje:
16:13 jól esik gonosznak lenni?
többieknek köszi:)
2010. jan. 16. 16:21
6/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2010. jan. 16. 16:31
7/9 anonim válasza:
Még egy kis pia és elfelejted...csak ne annyi hogy megint megcsókolj valakit :D Sztem ne rágd magad ilyenen, ha folyton a kisebb-nagyobb bakikon-hibákon rágódnék már én is valami szanatóriumban dekkolnék.
8/9 anonim válasza:
most kezdj el szívni is és hidd el,hogy jobb lesz;)
9/9 anonim válasza:
nem gond ha most kíváncsi vagy csak ha barátod lesz akkor ne csináld!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!