Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem enged dolgozni meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem enged dolgozni meg iskolába se míg külföldön van! Várjam meg míg haza ér, vagy azért is menjek el?

Figyelt kérdés

Nem birom idegileg

és még sunyiba se tudok elmenni mert midig hív

2014. aug. 27. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És mégis ki ő, hogy nem enged?:D
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de talán át kellene gondolnod, hogy ilyen kapcsolatra vágysz-e?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat ennek se lessz jó vége :/

Az ilyenek szokták kinyirni a párukat féltékenységből!

2014. aug. 27. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg őket: [link]
2014. aug. 27. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem vagy a gyapotszedő néger rabszolgája, addig hadd ne ő mondja már meg, hogy dolgozhatsz meg tanulhatsz-e. Ki ő a gazdád? Mi vagy te házimanó? Én a helyedben már kib*sztam volna a p*csába! Én mit meg nem adnék érte ha visszamenne tanulni...
2014. aug. 27. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ide: MENEKÜLJ ÉS VISSZA SE NÉZZ!!!!
2014. aug. 27. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez már az ijesztő kategória... Én is lelépnék, de előtte határozottan szakítanék vele, hogy véletlenül se akarjon megkeresni. Jó esetben nem is fog, ha hazajön....

Brrr...

L23

2014. aug. 27. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, azt kell, hogy mondjam, hogy rettenetesen ostoba vagy, ha ezt turod es hagyod a pasidnak. Ilyen esetben meg is erdemled.. Ha lenne egy kis eszed, mar reg kidobtad volna. Onbecsulesrol hallottal mar?
2014. aug. 27. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
jézusom.. pakolj össze és lépj le
2014. aug. 27. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez egyszerre elgondolkodtató és ijesztő.

Hogy süllyedhet érzelmileg odáig egy nő, hogy gyakorlatilag rabszolgává degradálja magát? Azt még elfogadom (bár igazán azt sem értem meg), hogy sok nő szereti, ha a pasi tapló vele, meg uralkodik felette, de ez, amit a kedves kérdező elért, ez így is nagyon durva.

Eleve mi az, hogy iskolába meg dolgozni NEM ENGED? Egy felnőtt, szabad ember vagy az Isten szerelmére, áll már ki magadért! Egyelőre ő neked senkid, az, hogy jártok, egy dolog, de ő semmiben nem áll feletted. Hogy szabhatná meg, hogy mit csinálj?

Igazából a legjobb lenne - és ha van egy kis eszed, meg gondolsz a jövőre is, ezt fogod tenni - ha kidobnád őt a fenébe.

2014. aug. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!