Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben a barátnőnek feltétlen illik elkísérni a barátját?
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolatról van szó, jelenleg úgy hozta az élet, hogy külön lakunk, de együtt éltünk 2 évig. A szülei más városban laknak, a távoli rokonaik pedig megint egy másikban. Vasárnap lesz a rokonoknál keresztelő, és nem tudom, mennyire vagyok én odavaló. Nincs nagy kedvem menni, mert még barátom és a rokonok között is elég felszínes a viszony, és csúnyán hangzik, de nincs kedvem jópofizni. Meg is beszéltem a párommal, hogy nem baj-e, ha egyedül megy haza, egyáltalán nem nehezményezte. De ma visszahallottam, hogy párom anyukájának rosszul esik, hogy nem megyek velük, mert hát én is a család része vagyok, stb. Szerintetek vegyek erőt magamon, és menjek el akkor is, ha nincs kedvem? Mert bunkóság nem elmenni? Tudják, hogy nincs más dolgom, de ez az utolsó hétvégém a félév előtt, és szerettem volna kiélvezni egyedül vagy a párommal. :) De mint utóbbi nem lehetséges, arra gondoltam, csoporttársammal beülünk valahová. Vélemény?2014. aug. 27. 13:43
2/5 Jázi :) válasza:
Egyáltalán meghívtak téged is? Mert ha igen akkor illene elmenni. Egyszer ki lehet bírni :)
3/5 anonim válasza:
Menj el, keresztelőre ritkán adatik meg hogy elmenj, most a csoporttársaiddal bármikor beülhetsz valahová. Egy keresztelő olyan meghit tud lenni és a barátod is a lelke mélyén biztos örülne neki. Forditva gondold át, ha van barátod és nem kisérne el egy meghit családi ünnepre akkor az hogy esne neked. Helyette a haverjaival menne sörözni, akikkel ugye bármelyik délután mehetne.
4/5 anonim válasza:
néha meg kell tenni olyasmit amihez nem füllik a fogad... ha a barátod se szívesen megy, legalább te szolidáris leszel vele és szenvedsz mellette
szerintem azért mondta, h nem baj, hogy kedves legyen veled
ha az anyukájának rosszul esik, akkor meg pláne menj, mert nem ismerem őket, de az ilyen szálkákat "anyósék" nem szokták elfelejteni
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap felajánlottam, hogy megyek, erre kiderült, hogy időközben átszervezték a járatot, és nem 2 autóval mennek, hanem csak eggyel, és oda már nem férek be. :D De legalább akkor a gesztus megvolt... Köszi a válaszokat!
2014. aug. 28. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!