Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik köszönni a barátom szüleinek? (22 évesek vagyunk)
A szülei körülbelül 45-50 évesek, 4 hónapja járunk, de korábbról ismernek, mert legjobb barátok voltunk elötte is és voltam náluk 1X, de akkor szivleszter volt, a nagy ünnepi hangulatba nem nagyon köszöngettünk, máskor meg reggel volt, akkor jóreggeltet köszöntem, de reggel mindenkinek úgy köszönök.
Viszont nem tudom, hogy illene. A jónapot olyan idegen. Mert amúgy tök jófejek a szülei, fiatalosak. De a csókolomot szüleim sosem engedték h mondjam, szerintük illetlen, úgyhogy mostmár végképp nem tudom, hogy hogy köszönjek. Vmi ötlet?
Ők az idősebbek ergo majd ők mondják hogy ha azt szeretnék h tegezd őket.
Egy egyszerű "csókolom" megteszi.
a csókolom inkább gyerekes, mint illetlen, és max. jóval idősebb nőknek mondjad, mert te is már egy felnőtt nő vagy, a férfiak inkább neked kell, hogy csókolommal köszönjenek.
köszönj jó napottal. vagy jó estéttel. ez van, másból nem nagyon tudsz választani.
Egyelőre magázódj!
A csókolomot azt gyerekek szokták mondani,vagy pl.: én nagyon idős embereknek szoktam ezt mondani!
Ha lemagázod őket,és Ők külön kérik,hogy inkább tegezd őket,akkor tegezheted őket :)
férfiaknak jónapottal
nőknek csókolommal
hát én nagyon hülyén érezném magam felnőtt nőként csókolomot köszönni más felnőtteknek, különösen férfiaknak.
tényleg csak sokkal idősebb embereknek szokás csókolomot köszönni, vagy férfiak köszönnek csókolomot nőknek.
22 éves!, lehet h felnőtt nő, de ők meg idősebbek!
Illemből azt köszöni az ember! 22 évesen még nem olyan idős h letegezzen bárkit is. Főleg nem egy 45-50 éves embert.
Férfiaknak , Jó napotot szoktak, de ezt lehet kedvesen is mondani.
Nőknek pedig szintén kedvesen egy cóskolom.
Add meg a tiszteletet, annyira felnőtt nő még nem vagy h letegezd őket, AMÍG ők nem mnodják azt neked.
ki mondta, hogy le kell őket tegezni?
jó napot kívánok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!