Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Párom szexchates oldalakon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom szexchates oldalakon ismerkedik, beszélget. Állítja, hogy ez ártalmatlan dolog, csak egy visszajelzés Neki, és hogy soha többé nem tesz majd ilyet. Hihetek Neki?

Figyelt kérdés
Ma rajtakaptam a Párom, hogy egy szexchates oldalon beszélgetett egy nővel. Megmutatta a beszélgetésüket is, mikor kiderült, valóban felszínes ismerkedés a dolog (nem VIP-tag, így nem is tudna belemenni "olyan" beszélgetésekbe.)Távkapcsolatban élünk, így a bizalom nagyon fontos alappillér kellene, hogy legyen, elmondta nekem, hogy ez afféle pasis "virtus", az a bizonyos "kellek még más nőnek is" szituáció, ami egyfajta visszacsatolás számára, semmi egyéb, és engem szeret a világon a legjobban, szerelmes belém és velem tervezi a jövőt. Legfőképp értelmes válaszokat várok, főleg pasiktól, hogy ez vajon miért alakulhat ki benne. Tőlem állítólag mindent megkap, még többet is, mint amit elvárna minden téren. Kiegyensúlyozott a szexuális életünk (mikor együtt lehetünk), nagyon várjuk a találkozókat és nagyon jól kijövünk, ezt ma többször is bizonygatta nekem. Tudom, hogy a pasik másképp vannak összerakva, mint mi nők, de most ez nagyon rosszul esik, még ha csak kis "ártatlan" dolog is...
2014. aug. 27. 02:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy a vadászat, a hódítás hiányzik Neki... meg a visszajelzés. Én utóbbit megadom Neki, hisze már szinte "túlszeretem", lehet, ez a baj.
2014. aug. 27. 07:49
 12/13 anonim ***** válasza:

(Magambol indulok ki!) :) Ez azert baj mert ezek utan nehezebb lesz bizalmat ujra felepiteni benned iranta szerintem. En legalabbis folyton agyalnek rajta "vajon ujra regisztralt az oldalra es mostmar elovigyazatosabb lesz, hogy ne bukjon le elottem?!"

Es ez igazan megmergezne a kapcsolatot.

Bar azert is irtam hogy magambol indulok ki mert en pl eleg nehezen elnem meg ha tavkapcsolatban kellene eljek a parommal. Igazabol elkepzelesem sincs, hogy milyen lehet. Szoval ha ez neked/nektek belefer akkor viszont higyj neki es fatylat ra. :)

2014. aug. 27. 08:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, ettől félek én is... mert 50-50% :(
2014. aug. 27. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!