Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon boldog vagyok, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon boldog vagyok, mégis még mindig öngyilkos akarok lenni. Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Rossz szó, hogy öngyilkos akarok lenni, inkább csak élni nem akarok. 2 éven keresztül depressziós voltam, gyerekkor, elfojtott dolgok miatt. Voltak enyhébb időszakok, de volt, hogy majdnem a kocsik elé ugrottam, így visszatekintve elborzasztó, olyan voltam, mint egy élőhalott. Viszont most boldognak mondhatom magam. A családomban rendeződött minden, az exem sem zaklat már, van pénzem, meg vagyok elégedve magammal és mindennek tetejébe kaptam az élettől egy csodálatos srácot. Először tapasztalom az igaz szerelmet, semmi probléma nincs a kapcsolatunkkal. Viszont még mindig úgy érzem, hogy nem bánnám ha pl elütne egy kocsi vagy valaki leszúrna. Sokszor hiányzik a xanax is, már nem szedem, de hiányzik az a leszedált érzés. Boldog vagyok, de közben ugyanolyan mint régen, csak mélyen. Hogy lehet ez?
2014. aug. 26. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam:)
2014. aug. 26. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Akárhogy próbáljuk szépíteni, ez betegség, és nem modern kori, mert régen is volt, csak most könnyebben terjed az információ. A hajlam ráadásul örökölhető. Nem ciki ezzel szakemberhez fordulni, pszichológus, pszichiáter, ha lehet, meg kell előzni, hogy súlyossá váljon, erre van mód.
2014. aug. 26. 22:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem ugranék már önszántamból autó elé, csak azt mondtam, nem bánnám ha véletlenül elütne egy.

Jártam pszichiáternél, ő írta fel a Zoloftot és a Xanaxot.

2014. aug. 26. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11. Kívánom, hogy sose kelljen ilyen betegségben szenvedő hozzátartozóval egy fedél alatt élned, piszok nehéz segíteni, nagyon sok türelmet kíván, ha súlyosbodik az állapota, rosszabb állapotban az érintett nincs is tudatában annak, amit csinál, kiszámíthatatlan és szó szerint bármire fel kell készülni. Sajnos én ezeket tapasztalatból írom, nem kívánom senkinek, a családunkban 3 emberről tudok, akinél előjött, ebből a szűk családból egy, és reménykedem, hogy én nem örököltem a hajlamot, mert ez nagyon nehéz, talán a szervi bajoknál is nehezebb, mert a társadalom másképp áll hozzá, sokan kiközösítéssel és gúnnyal reagálnak (tisztelet a kivételnek).
2014. aug. 26. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, a helyedben én elmennék egy pszichológushoz is, mert a gyógyszerek igazából csak a felét kezelik a dolognak. A pszichológus talán segíthet feltárni a probléma gyökerét is, és szembesít vele, hogy feldolgozhasd. Mondhatod most, hogy te tudod, de amíg ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben, addig nem oldódott meg a problémád valójában.
2014. aug. 26. 22:52
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem csak fel akarod hívni magadra a figyelmet?
2014. aug. 26. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15-ös,ő írta meg a tutit!

Fel kell tárnod egy valóban jó psziho segítségével ,hogy mi az ami lappang benned. Talán a 0 önbizalom,vagy az,hogy egyszerűen csak nem szereted magad....!? talán bármi más..

Én is hasonló cipőben jártam, úgy éreztem minden rendbe jött az életemben, mégsem bántam volna ha egy tőlem különálló dolog miatt "véletlenül" meghalnék.

Pedig azt éreztem boldog vagyok.

Nálam pl a munkahely váltás volt a kulcs, /nem részletezném de gyűlöltem az előző munkám, idegileg rámentem, 19 éves korom óta/ nem is gondoltam volna.

Mióta váltottam meg sem fordul a fejemben még csak a halál gondolata sem.

És az sem,hogy "-jó.jó.okés minden de nem bánnám ha....

És tényleg nem tudtam hogy ez volt a gyökere mindennek!

Másfelől sajnos örököltem is, de azóta tényleg minden rendben van az életemben! Próbáld úgy felfogni,hogy ez egy betegség, és az elméd egy furcsa játékot űz veled. / ami valójában nem is úgy van ahogy.../ Nekem ez mindig segített!

28L

2014. aug. 27. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:

"ha kiugrasz egy kocsi elé, én húzom ki a lélegeztetőgéped

mit képzelsz magadról? szerinted a sofőr mit érez majd?"

Ilyen helyzetben komolyan a sofőrt sajnálnád?!

Undorító féreg az olyan ember, mint te.

2022. jan. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!