Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon boldog vagyok, mégis még mindig öngyilkos akarok lenni. Hogy lehetséges ez?
Nem ugranék már önszántamból autó elé, csak azt mondtam, nem bánnám ha véletlenül elütne egy.
Jártam pszichiáternél, ő írta fel a Zoloftot és a Xanaxot.
15-ös,ő írta meg a tutit!
Fel kell tárnod egy valóban jó psziho segítségével ,hogy mi az ami lappang benned. Talán a 0 önbizalom,vagy az,hogy egyszerűen csak nem szereted magad....!? talán bármi más..
Én is hasonló cipőben jártam, úgy éreztem minden rendbe jött az életemben, mégsem bántam volna ha egy tőlem különálló dolog miatt "véletlenül" meghalnék.
Pedig azt éreztem boldog vagyok.
Nálam pl a munkahely váltás volt a kulcs, /nem részletezném de gyűlöltem az előző munkám, idegileg rámentem, 19 éves korom óta/ nem is gondoltam volna.
Mióta váltottam meg sem fordul a fejemben még csak a halál gondolata sem.
És az sem,hogy "-jó.jó.okés minden de nem bánnám ha....
És tényleg nem tudtam hogy ez volt a gyökere mindennek!
Másfelől sajnos örököltem is, de azóta tényleg minden rendben van az életemben! Próbáld úgy felfogni,hogy ez egy betegség, és az elméd egy furcsa játékot űz veled. / ami valójában nem is úgy van ahogy.../ Nekem ez mindig segített!
28L
"ha kiugrasz egy kocsi elé, én húzom ki a lélegeztetőgéped
mit képzelsz magadról? szerinted a sofőr mit érez majd?"
Ilyen helyzetben komolyan a sofőrt sajnálnád?!
Undorító féreg az olyan ember, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!