Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már igazán szerelmesek? Éreztétek, hogy ő az igazi?
igen
első szerelem
ezt érzi az ember
Egyszer éreztem ilyet. Talán. De bizonytalan voltam. Imádtam minden porcikáját, a személyiségét,láttam a hibáit,kellett hozzá egy idegzet,de szerettem így is.
Aztán mikor jól átvert, megalázott és a pofámba hazudott,rákellett jönnöm,h tényleg nem ő az.:D
Ha lehet így mondani: úgy érzem, mintha nekem ő lenne az igazi, csak neki éppen én nem vagyok az.
Egy 4 éve viszonzatlan szerelem.
Nálam, mint utóbb kiderült az első szerelem, nem volt igazán szerelem, csak fellángolás.
A mostani párom az, aki úgy érzem, tényleg nekem való. Nagyon figyelmes, és megértő. Mindent meg tudunk beszélni. Ha valami problémánk van, nem veszekedünk hangosan, hanem megbeszéljük, hogy mi nem tetszik, hogy lehetne máskor ezt másként csinálni stb. Ilyen még soha nem volt pl. egy kapcsolatomban sem. Ha vele vagyok, akkor érzem magam igazán teljesnek. Hasonló az ízlésünk sok kérdésben, de mégsem vagyunk ugyanolyanok. Nem adjuk fel saját magunkat a kapcsolatunkban, mégis meg van a harmónia. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!