Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam az életem? Sok mindenből kimaradtam?
Semmit nem vesztettél még mindent bepótolhatsz:)
Az igazira ne várj otthonülve'
Én is kb akkor kezdtem, mert szintén az igazira vártam stb.
Tényleg ki kell mozdulni ;)
Nem rontottál el semmit, különb voltál. Szerintem kár lenne most lesüllyedni arra a szintre. De a te dolgod...
Az viszont más kérdés, hogy miért nincs párod. Normális srácokat nem bulikban szedsz össze, ezt garantálom. Ellenben nyitottabbnak kéne lenne ilyen téren, esetleg kezdeményezőnek. Mert nem minden lányra akad 10 udvarló és előfordul, hogy nem azért, mert rondák, csak épp visszahúzódóak.
Tisztességesnek lenni önmaga jutalma és senki nem fog érte megjutalmazni egy "ajándékcsomaggal", főleg a mai világban, amikor szinte "szégyen" tisztességesen élni, mert kilógsz vele a sorból. Ez a Te személyes döntésed és gondolom nem másokért tetted, hogy nem tetted, amit a többi. És nem osztom a nézetet, hogy "ki kell élned magad". Azok akik ezen átmennek, semmivel sem lesznek többek, semmivel.
Hasonló sztorit írhatnék csak 22/fiú vagyok.
Odafigyeltem a sulira, nem jártam bulizni, nem voltam piás mint a többiek, nem volt még soha párkapcsolatom mert eleve nem fért bele az életvitelembe, legalábbis mindig ezt hittem.
És ahogy mondod, berakok egy filmet a gimis, romantikus-vígjátékos kategóriából és majdnem megfulladok a nyakamban lüktető szívemtől, hogy én már soha nem tapasztalom meg milyen suli után elmenni pizzázni és sörözni, milyen lopva csókolózni egy lánnyal, milyen egyáltalán a tini szerelem... nem tudom milyen érzés az osztályban a szünetekben arról beszélni, hogy a múlt pénteken milyen király buliba voltunk vagy milyen jól mulattunk itt-ott... Tudom, hogy ilyen emlékeim már soha nem lesznek, és sorolhatnám, biztos vagyok benne, hogy érted miről beszélek és én is megértelek téged.
Csak Te a párkapcsolatra hegyezted éppen ki a kérdést.
Bizony de jó lett volna akkor is ha valakit megölelhettem volna, de most meg már azért nem merek kezdeményezni mert ahogy telik az idő annál rosszabb a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!