Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most elrontottam? Lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most elrontottam? Lépjek még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki az egyik legjobb barátom. Csakhogy fél évig szerelmes voltam belé, és szerintem ezt sejtette is, de ez nem biztos, lehet, hogy csak én látom így. Fél év látszólag reménytelen szerelem után megismertem valakit, aki erősen tetszeni kezdett. Azt hittem, a legjobb barátom kizárólag barátként tekint rám és ez nem változhat... Ezért közel egy hónapos ismerkedés, gyakori együtt lógás után összejöttem a sráccal, akit később ismertem meg. Másfél hónapja járunk. Látszik is rajta, hogy borzasztóan szerelmes. Ő egy ilyen visszahúzódó, zárkózottabb típus, aki nehezen nyílik meg. Jóban vagyok a közeli barátaival, akik nemrég azt mondták nekem, hogy ő még ennyire nem volt boldog senkivel, nagyon szeret engem, soha nem tenne nekem rosszat, és nagy fébypontot jelentek az életében.

Egy hónapja voltunk együtt, amikor az előző fiú egy partin odaállt elém, és közölte, hogy már nem csak barátként gondol rám, sajnálja, hogy erre nem jött rá hamarabb, nem akar kavarni, csak azt szeretné hogy tudjam, és a szívem szerint cselekedjek. Bár rettenetesen felkavartak a szavai, megmondtam neki, hogy már késő. Nem bírtam- sírva hazamentem. Annyira felkavart ez az egész, hogy a mai napig is mindig előjön.

Én nagyon szeretem a barátomat, tényleg, de fél év... hosszú idő. Megtehetném, hogy dobom és valóra váltom azt az álmomat, hogy boldog leszek azzal, aki után ennyi ideig ácsingóztam... De rettenetesen hiányozna a barátom, az idő, amit vele töltök, és tényleg nem ezt érdemli tőlem. Én vagyok az első nagy szerelem az életében. Nem tudom, mit kéne tennem.

2014. jún. 29. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

most jut eszébe a másik srácnak, hogy szeret téged? léphetett volna előbb is, ha akar. szerintem féltékeny. talán arra, hogy már egy másik sráccal lógsz többet és nem vele.

dönts úgy, ahogy jobbnak érzed, de szerintem nem igazán érdemel meg téged.

2014. jún. 29. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. 2 évig szerettem egy srácot, jól tudta. Le sem szart, sőt ki is használt érzelmileg, mivel tudta, hogy szerelmes vagyok belé. 2 év után nagy nehezen sikerült ránéznem egy másik fiúra, akivel összejöttem, mire a szóban forgó srác elárulta VÉLETLENÜL ekkor, hogy ő is többet érez irántam. Nehéz volt neki nemet mondanom, mivel igazán úgy senkit sem szerettem, mint őt, DE nem vagyok hülye. 2 évet vártam rá, hogy hátha lesz belőlünk valami. Én türelmes voltam vele, reménykedtem, még sem lépett semmit, pedig lett volna bőven ideje. Nem fogok úgy táncolni, ahogy ő fütyül. Nem fogom dobni a jelenlegi pasimat, az ő hülye féltékenykedése miatt, mert nem vele lógok és szarul esik neki, hogy nem vele foglalkozom már. Röviden ennyi.
2014. jún. 29. 15:01
 3/3 anonim válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval. Maradj csak nyugodtan a barátoddal. Ha fél év után nem jöttél be neki, akkor most sem fog úgy szeretni, mint ahogy a jelenlegi barátod szeret.
2014. jún. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!