Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatnék egy lánytól még egy esélyt?
Figyelt kérdés
Elég perverz a humorom, és ettől mindig kiakad, és ezért már nem akar velem beszélgetni jó ideje... Annyi mindent megpróbáltam... Hogy kapjak Tőle még egy esélyt? Hogy lássa, hogy én ezt vissza tudom fogni, meg tudnánk normálisan is beszélgetni, ha nem zárkózna el? Annyira sokat jelent nekem...2010. jan. 16. 12:38
11/13 A kérdező kommentje:
De ez csak azért van, mert én hiszek benne, hogy összeillünk, van nyoma, van előzménye.
2010. jan. 16. 14:44
12/13 anonim válasza:
Hmmm, hát, ha neked jobb olyan szekér után futni, ami nem vesz fel, akkor nem tudok segíteni. Ez olyan tipikus pasifelfogás, de tudod, a normális lányokat ez nem hatja meg. Majd ha 5 év múlva ott tartasz, hogy nincs barátnőd, mert ahelyett, hogy kihasználtad volna a lehetőségeidet, végig egy elérhetetlen csaj után ácsingóztál, akkor ne gyere ide megkérdezni, hogy hogyan csajozhatnál be :)
13/13 A kérdező kommentje:
Ő távol áll a normálistól. :D
2010. jan. 16. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!