Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kaphatnék egy lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaphatnék egy lánytól még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Elég perverz a humorom, és ettől mindig kiakad, és ezért már nem akar velem beszélgetni jó ideje... Annyi mindent megpróbáltam... Hogy kapjak Tőle még egy esélyt? Hogy lássa, hogy én ezt vissza tudom fogni, meg tudnánk normálisan is beszélgetni, ha nem zárkózna el? Annyira sokat jelent nekem...
2010. jan. 16. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát mondj egy perverz viccet nekem és meglátom mit tehetek :D
2010. jan. 16. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
változz meg, ha ő is látja majd ismét fog veled beszélgetni
2010. jan. 16. 12:39
 3/13 A kérdező kommentje:
De találkozni szinte lehetetlenség, spontán (úgy értem, hogy ha nem beszélünk meg találkákat, akkor csak összefuthatunk néha, mert van egy hely, ahol mindketten megfordulunk), most meg szépen le vagyok tiltva neki msnen....
2010. jan. 16. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Ird ki személyes üzibe, hogy:"XY, légyszi vedd le a tiltást, és mindent elmagyarázok!".

vagy bejön, vagy nem.

2010. jan. 16. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, ne változz meg a kedvéért, inkább keress valakit, aki elfogad és szeret úgy, ahogy vagy!
2010. jan. 16. 12:53
 6/13 A kérdező kommentje:
De régebben bírt engem. Mondjuk igaz, eléggé besűrüsödtek a perverz poénok, de ez szerintem csak azért tűnik fel Neki, mert ritkán beszélünk már.
2010. jan. 16. 12:55
 7/13 A kérdező kommentje:
És egyszer már "meg volt hódítva" a lány. :)
2010. jan. 16. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Épp ez az, nem elég meghódítani, meg is kell tartani. Egyébként attól, hogy régen szeretett, kihűlhet a dolog, ha megismer jobban, és rájön, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Hidd el, ha nem tud elfogadni úgy, ahogy vagy, akkor nem illetek össze, mindkettőtöknek jobb, ha mást kerestek.
2010. jan. 16. 14:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Összeillünk, szerintem, méghozzá nem is kicsit. :) Csak néha elviselhetetlenül viselkedem, elég ritkán történik ez meg, de akkor megértem, hogy menekülne. De hogy, mit tehetnék, hogy úgy igazán bízzon bennem, adjon még egy esélyt?
2010. jan. 16. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szerinted összeilletek, lehet, hogy szerinte viszont nem. A kapcsolathoz két ember kell. Ha az egyik fél úgy gondolja, hogy ez nem működik, akkor a másik mondhat bármit, meg kérhet akárhány esélyt, attól nem fog jobban működni. El kéne felejtened, de ha meg se próbálod, hanem inkább nyafogsz, hogy miért nem ad még egy esélyt, akkor sose fog menni.
2010. jan. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!