Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sok sminknek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok sminknek számít?

Figyelt kérdés

A barátommal több, mint két és fél éve járok.

Kevesebb, mint fél éve kezdtem el sminkelni.

A következőket használom: korrektor a bőrhibáimra, rá alapozó, pirosító, szempillaspirál, szemceruza, rúzs.

Eddig mindig az volt a bajom, hogy csúnyának éreztem magamat, de amióta ezeket hazsnálom, már szépnek.

A barátom nem szereti elmondása szerint a sminket, ennek ellenére én így érzem jól magamat.

De már többen észrevették, hogy sminkelek, és volt aki tett is rá megjegyzést.

A fiúk viszont így néznek meg az utcán(ezt nem azért mondom, hanem, hogy akkor nyilván van különbség ha smink nélkül rám se néznek).

Meg ahogy látom a mai lányok is ezt használják. Ez soknak számít?

Én tudom, hogy a barátom smink nélkül is szeret, ennek ellenére én így érzem jól magam. Vagy vissza kellene vennem? Srácok, titeket zavar a barátnőtökön a sok smink?

2014. aug. 26. 00:21
1 2
 11/13 PearlDiver ***** válasza:
Próbálj meg belenyugodni, hogy a barátod ízlése elég jó... A vakolat meg legyen elég a különleges napokra.
2014. aug. 26. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem sok,ha szépen és ízlésesen van eldolgozva.Én alapozót minden nap használok,mert van sok bőrhibám,szeplők meg hasonlók,amiket nem szeretek,de csak nagyon vékonyan,rá egy kis púder,ajakbalzsam és kész.De van,hogy kicsit több is,attól függ milyen kedvem van.De az a lényeg,hogy mindenből keveset és vékonyan.
2014. aug. 26. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
39%
Na akkor figyi. Hétköznapi sminkem: alapozó, púder, pirosító, 3 féle barna szemhéjpúder, (1 világos szempillatőtől szemöldökig, 1 sötét a mélyítővonalba, 1 közepes a mozgó szemhéjra). Ez az alap nappali sminkem. Soknak tűnik, de összességében természetes hatást kelt, mert épp csak kiemelem, ahogy természetesen is árnyékolódna a szemem. Ha esti smink, ugyanez kiegészítve tusvonallal és szempillaspirállal. Alkalmi sminkél ehhez jön még egy kis fehér a belső szemzugba, és rúzs. Lehet, hogy hétköznapokra a rúzst le lehet cserélni szájfényre. De talán a legokosabb, ha elmész kozmetikushoz, és kitaláljátok, milyen, számodra előnyös nappali sminket kellene hordanod. 26/N
2014. aug. 26. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!