Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 14 év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 14 év korkülönbség probléma lehet? 18L és 32F.

Figyelt kérdés
Gondolok itt leginkább arra hogy mi lesz a szülők/barátok véleménye?
2014. aug. 25. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet, és lesz is idővel az biztos
 2/10 anonim ***** válasza:
Hááát nem a legszerencsésebb de ha ettől boldog vagy akkor sok sikert!
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a rokonokat
2014. aug. 25. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen.
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
Kit érdekel a rokonok / barátok véleménye, nem mindegy mit gondolnak?
 6/10 A kérdező kommentje:
de mégis milyen problémák jöhetnek elő? F
2014. aug. 26. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
az h nem sokan moderálják, azt hogy, majdnem kétszer annyi idős a pasi... A kutya nem fogja elhinni, hogy a pasinak nem csak a szexre kell a fiatal lányzó... csupán ennyi.
2014. aug. 27. 20:29
 8/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem a szexről van szó. persze, nyilván ez később meglenne, kikerülhetetlen egy kapcsolatban. csak nem értem miért egyből mindenki erre gondol? Ismerek olyat, aki 20 éves, és egy 45 éves pasival van együtt. De ismerek olyat is, hogy 26 éves a csávó, a nő meg bőven az anyja lehetne. Ezekkel senkinek nincs problémája? Érdekes...
2014. aug. 27. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:

A "barátok"-nak nevezett emberek biztosan furcsállni fogják, hiszen hozzájuk képest ő egy bácsi, más kategória, el sem tudjék képzelni a 32 évet ekkor még, szóval ne együtt menjetek a sulidiszkóba. Az igazi barátok ezt is elfogadják szerintem.

Viszont "jóanyádnak" biztos lenne ehhez 1-2 szava, rajta és a kapcsolatotokon, szülőkön múlik a dolog. Ismerek olyan lányt (otthon lakó, szülőktől függő), akit kékre-zöldre vertek emiatt, és eltiltották; de olyat is, ahol meg nagyon jól összebarátkozott anyuka és az udvarló és semmi gond.

2014. szept. 22. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nah, én pont fordított helyzetben vagyok, 18F, 32L..én nem mertem belevágni a dologba..főleg, mert az én családom sem tolerálná, az övé meg még inkább nem..De szerintem a te eseted szerencsésebb, mert azt mégis mindenki könnyebben elfogadja, ha a lány a fiatalabb. :)

Nálunk is komoly érzelmek voltak(vannak) bár próbálom a dolgot plátói szinten tartani, hogy inkább csak barátság legyen..De nagy szenvedés az egész..már lassan fél éve tart..És mondjuk engem zavar, hogy neki inkább a saját korosztályában kéne partnert keresni, és nekem is..Nem könnyű az embernek beletörődni ebbe, de a nagy korkülönbség szerintem hosszabb távon nem működik..Még akkor sem ha egyébként azt érzed, hogy ő az igazi..:(

2014. okt. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!