Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 év korkülönbség probléma lehet? 18L és 32F.
A "barátok"-nak nevezett emberek biztosan furcsállni fogják, hiszen hozzájuk képest ő egy bácsi, más kategória, el sem tudjék képzelni a 32 évet ekkor még, szóval ne együtt menjetek a sulidiszkóba. Az igazi barátok ezt is elfogadják szerintem.
Viszont "jóanyádnak" biztos lenne ehhez 1-2 szava, rajta és a kapcsolatotokon, szülőkön múlik a dolog. Ismerek olyan lányt (otthon lakó, szülőktől függő), akit kékre-zöldre vertek emiatt, és eltiltották; de olyat is, ahol meg nagyon jól összebarátkozott anyuka és az udvarló és semmi gond.
Nah, én pont fordított helyzetben vagyok, 18F, 32L..én nem mertem belevágni a dologba..főleg, mert az én családom sem tolerálná, az övé meg még inkább nem..De szerintem a te eseted szerencsésebb, mert azt mégis mindenki könnyebben elfogadja, ha a lány a fiatalabb. :)
Nálunk is komoly érzelmek voltak(vannak) bár próbálom a dolgot plátói szinten tartani, hogy inkább csak barátság legyen..De nagy szenvedés az egész..már lassan fél éve tart..És mondjuk engem zavar, hogy neki inkább a saját korosztályában kéne partnert keresni, és nekem is..Nem könnyű az embernek beletörődni ebbe, de a nagy korkülönbség szerintem hosszabb távon nem működik..Még akkor sem ha egyébként azt érzed, hogy ő az igazi..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!