Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szakítani vele, szeretem. Mit tegyek? 17/L
Egy éve beszélgetünk, de csak egy pár hónapja komolyabban, mert neki addig barátnôje volt, aki nagyon csúnyán kihasználta. A szakítás után majdnem öngyilkos lett és én segítettem neki. Azt mondogatja, ha engem is elveszt öngyilkos lesz.
Minden szép és jó volt, de az elsô találkozás borzalmas volt (300 km a távolság, ô jött le busszal). Büfögött a buszmegállóban, udvariatlan volt, ameddig vártunk a helyi járatos buszra és a buszon is.
De otthon már azt az énjét adta, akibe beleszerettem neten keresztül.
Nem igazán tetszett az arca, de a teste álom volt és egy idô után már jóképûnek találtam. Egymás ideáljai vagyunk külsôre. Ugyanazok a vágyaink, szó nélkül tudjuk, mi jó a másiknak. A szex tökéletes lenne (szûzek vagyunk).
Nagyon szeretem benne, hogy férfias, gondoskodó és nem erôltet semmit. Szinte minden olyan tulajdonsága megvan, amit csak kerestem a férfiakban.
De én egyetemre készülök, ô pedig minden tantárgyból majdnem bukik.. bukott 9.-ben, és most is meg fog, 11.-ben. Felvilágosítottam, (többek között pl.) hogy Budapest a fôváros. Ô okosnak kepzeli magát. Egyébként értelmes és 1 év alatt megtanult az internetrôl profin zongorázni. Emiatt sem értem, hogy lehet ennyire ..
Nem merem a barátaimnak bemutatni vagy kimenni vele az utcára, mert nagyon udvariatlan és .. Még nekünk sincs közös témánk a tudatlansága miatt.
Állandóan sírok.. nagyon zavar a távolság, és nekem nem lesz idôm sem a tanulás miatt. Ráadásul annyira mûveletlen szegény, hogy kíkészülök.
Mikor úgy érzem, teljesen kiábrándultam belôle, eszembe jut a mosolya.. és, hogy szeretem. Mit tegyek? Kérlek, segítsetek :(
17/L 19/F
A srác egyébként teljesen önbizalomhiányos és barátai sincsenek.. mindene én vagyok.. nem sportol, nem jár el sehová.. míg én sakkozok, teniszezek és úszok is.. ráadásul a baráti társaságom központja vagyok.
Nem egy sportos, helyes, okos srác kért meg, hogy legyek a barátnôje, de mindig nemet mondtam.
Nem az lesz a tökéletes párod, aki teljes mértékben az ideálod, hanem akivel a legjobban működik a dolog.
Nincs közös témátok, intellektuálisan nem álltok egy szinten. Nem kecsegtet túl sok jóval.
Megpróbálhatod vagy maradjatok barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!