Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok szakítani vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szakítani vele, szeretem. Mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés

Egy éve beszélgetünk, de csak egy pár hónapja komolyabban, mert neki addig barátnôje volt, aki nagyon csúnyán kihasználta. A szakítás után majdnem öngyilkos lett és én segítettem neki. Azt mondogatja, ha engem is elveszt öngyilkos lesz.

Minden szép és jó volt, de az elsô találkozás borzalmas volt (300 km a távolság, ô jött le busszal). Büfögött a buszmegállóban, udvariatlan volt, ameddig vártunk a helyi járatos buszra és a buszon is.

De otthon már azt az énjét adta, akibe beleszerettem neten keresztül.

Nem igazán tetszett az arca, de a teste álom volt és egy idô után már jóképûnek találtam. Egymás ideáljai vagyunk külsôre. Ugyanazok a vágyaink, szó nélkül tudjuk, mi jó a másiknak. A szex tökéletes lenne (szûzek vagyunk).

Nagyon szeretem benne, hogy férfias, gondoskodó és nem erôltet semmit. Szinte minden olyan tulajdonsága megvan, amit csak kerestem a férfiakban.

De én egyetemre készülök, ô pedig minden tantárgyból majdnem bukik.. bukott 9.-ben, és most is meg fog, 11.-ben. Felvilágosítottam, (többek között pl.) hogy Budapest a fôváros. Ô okosnak kepzeli magát. Egyébként értelmes és 1 év alatt megtanult az internetrôl profin zongorázni. Emiatt sem értem, hogy lehet ennyire ..

Nem merem a barátaimnak bemutatni vagy kimenni vele az utcára, mert nagyon udvariatlan és .. Még nekünk sincs közös témánk a tudatlansága miatt.

Állandóan sírok.. nagyon zavar a távolság, és nekem nem lesz idôm sem a tanulás miatt. Ráadásul annyira mûveletlen szegény, hogy kíkészülök.

Mikor úgy érzem, teljesen kiábrándultam belôle, eszembe jut a mosolya.. és, hogy szeretem. Mit tegyek? Kérlek, segítsetek :(

17/L 19/F

2014. aug. 25. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nulla közös jövője van egy ilyen párnak.
2014. aug. 25. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős. Ne neked kelljen már megnevelned. Meg nincs is közös témátok, írod. Akkor minek vagy vele? :S
2014. aug. 25. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert egyébként teljesen az ideálom, sosem találkoztam még számomra ennyire tökéletes fiúval .. és ráadásul nem hiszem, hogy találnék olyat, aki jobban szeretne és ennyire gondoskodó lenne.
2014. aug. 25. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha Te is el akarod érni azt a szintet és csak a focimeccs eredményeket akarod hallgatni, akkor hallgas a szívedre, de ha fejlődni akarsz és értelmes emberek között mozogni akkor az eszedre hallagass.
2014. aug. 25. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Te nem őt szereted, hanem magát a tudatot, hogy van egy "kapcsolatod". Hidd el, hogy egy ilyen hatalmas intellektuális különbség rengeteg kellemetlenséget okozna neked rövid időn belül, amint együttélésre kerül a sor.
2014. aug. 25. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:

A srác egyébként teljesen önbizalomhiányos és barátai sincsenek.. mindene én vagyok.. nem sportol, nem jár el sehová.. míg én sakkozok, teniszezek és úszok is.. ráadásul a baráti társaságom központja vagyok.

Nem egy sportos, helyes, okos srác kért meg, hogy legyek a barátnôje, de mindig nemet mondtam.

2014. aug. 25. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát miatta kár volt...
2014. aug. 25. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem az lesz a tökéletes párod, aki teljes mértékben az ideálod, hanem akivel a legjobban működik a dolog.

Nincs közös témátok, intellektuálisan nem álltok egy szinten. Nem kecsegtet túl sok jóval.

Megpróbálhatod vagy maradjatok barátok.

2014. aug. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!