Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyja miattam a barátnőjét? (bővebben lent)
összeismerkedtem egy sráccal buliban és egész éjszakát átbeszéltük majd azóta sokszor találkoztunk és már volt csók is
a bökkenő csak az hogy mindketten párkapcsolatban élünk, ő fél éve én pedig több mint 3 éve de egyikünk kapcsolata se mondható felhőtlennek
a lényeg hogy nagyon beettem a dumáját és rendesen is viselkedett velem sokmindent megtett hogy tudjunk találkozni meg ilyenek, sokat panaszkodott a barátnőjéről és hogy velem mennyivel jobb lenne, mindig írja mennyire hiányol amint egy szabad perce van ír és hív
a barátom ezt nem érdemli meg, és egyébként is elhidegültünk egymástól és elhatároztam hogy szakítok vele, NEM A SRÁC MIATT de neki is van benne szerepe
de a srác most a barátnőjével jól megvan és nem fogja miattam elhagyni... persze mit is gondoltam én hülye
A kérdés az lenne, hogy ha nekem nem lesz már meg a barátom akkor is továbbra is találkozzak a sráccal hátha belém szeret? vagy hagyjak fel vele, szakítsam meg a kapcsolatot? mert nekem ez így nem jó
kérlek ne ítéljetek el :)
11. ítélet megvolt köszönöm
de ha már benéztél tanácsot is írhatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!