Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társasmagány vagy inkább egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társasmagány vagy inkább egyedül?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy folytassam a kapcsolatom a párommal, vagy egyáltalán folytassam e!Társasmagányban élek.Ő dolgozik, alszik, beszél velem 2 mondatot, belémköt 3 mondatot, és gyakorlatilag ebből áll a napunk.Én szinte csak a lányommal kommunikálok, aki mégcsak 1 éves múlt, illetve a barátaimmal és neten beszélgetek. A családom természetesen mellettem áll, de ők is szeretnék, hogy jobban menjenek a dolgok, ne feltétlenül szakítsunk. Próbáltam sokszor megbeszélni a párommal, de folyton veszekedésbe torkollanak az ilyen beszélgetések, mert szerinte én túl dramatizálom a dolgokat. Nem működik jól a szex, sőt, alig van, nem tudunk miről beszélgetni, csak telnek megszokásban, monotonon a mindennapjaink. Sehová nem járunk, nincsenek közös programjaink, egyszerűen semmi..Igazából magamban sem tudom, hogy szerelmes vagyok e még, vagy ez csak szeretet és megszokás.Érdemes így tovább folytatni?Volt valaki hasonló helyzetben, aki már valamiféle döntésre jutott?
2010. jan. 16. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te is tudod a választ. Egyedül sokkal jobb, társas magány önbecsapás, buta emberek sajátja.
2010. jan. 16. 09:38
 2/7 anonim válasza:
96%

Hasonló helyzetben voltam 5 évvel ezelőtt. 7 hónapos volt a gyerkőc, amikor feltettem magamnak ugyanezt a kérdést. Nálunk tarkította a helyzetet párom munkanélkülisége, illetve alibi munkahelye, na és persze az anyós. Ugyanis előtte már 1 éve munkanélküli volt kissebb-nagyobb megszakításokkal. Azok is olyan munkahelyek voltak, hogy bejárt egy tőlünk 45 km-re lévő városba kb annyi pénzért amennyiből ki tudta fizetni az utiköltséget és extra kiadásait, de haza már nem jutott belőle.Tehát értelmetlen volt az egész. Alibi.

Amikor besokalltam visszamentem dolgozni. Persze ő nem volt hajlandó gyesen maradni, de melója sincs. Emiatt átköltöztünk egy másik városba, hogy ott talán jobban lesz melója. Együtt döntöttünk, de végül a költözés előtt 2 héttel úgy döntött ő mégsem jön......Sok-sok év után derült ki az ok...ő nem akart még gyereket, nem készült fel rá stb. Ma bánja azt mondja...visszajönne ...én nem bízok már benne.Kapccsolataimat mind megfúrta, most egyedül maradtam a kicsivel.

Ha úgy döntesz mész...akkor most tedd meg, mert még kicsi a gyerkőc jobban elfogadja egy új partner, így hogy nagyobb már sem a partner sem a gyerek nem fogad el olyan egyszerűen senkit.

2010. jan. 16. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Én az "egyedülre" szavaznék. Remélem lesz erőd végigcsinálni, ha meghoztad a döntést.
2010. jan. 16. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Egyedül jobb, mert társas magánynál nincs rosszabb!!!
2010. jan. 16. 10:58
 5/7 anonim válasza:
100%
De rossz ezt olvasni...:( Ugyanebben a cipőben járok...sajnos..Most vagyunk szakítás szélén...
2010. jan. 16. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is így állok ezzel, és azért csak én, mert a párom szerint így minden rendben van.Nem veszi észre, hogy már semmi sem olyan, mint régen, és ez már csak nyűg..
2010. jan. 16. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp egyedül. Bár nőknél nehezebb mert néha nagyon ketyeg az "órájuk" a gyerek miatt. Férfiként inkább vagyok egyedül. Nem az ideális de nem hagytam senkire gyereket és nem gázoltam az érzéseibe. Egyszerűen még nem akarok gyereket. 32F
2010. jan. 18. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!