Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiak fiúk zavarna titeket ha a barátnőtök irányítani akarna titeket vagy kisajátítani uralkodni rajtatok?
Én olyan családban nőttem fel hogy nálunk anyám irányított ő parancsolgatott..
szóval lehet ezt szoktam meg
így sose lesz normális kapcsolatom senki se fog szeretni..:(
igazán.. mindenki csak hazudik.
19-es vagyok: Nem baj, hogy nem érted:
"Részben zavarna: az élet bizonyos területein jó, ha valaki irányítana, de mértékkel."
Vannak élethelyzetek, amit nehezen tudok megoldani (pl.: konfliktusok); abban jó lenne, ha egy dominánsabb egyén lenne mellettem, akivel ezeket meg lehetne könnyebben oldni. Viszont másban jobb vagyok (pl.: rendszerszemlélet, ügyintézés, ezeket én vállalnám).
"Viszont a párkapcsolatban nyugodtan irányíthatna.": a szerelemben szabad kezet adnék neki.
"A kisajátítást viszont határozottan elutasítom!"
szerinted mi a kisajátítás?
értem. amúgy anyám folyton bűntudatot kelt bennem ha nem azt csinálom amit mondd vagy ilyenek..elegem van egy hárpia én nem akarok olyan lenni mint ő...szeretnék elmenni innen..de még nem tudok.:(
A kisajátítás azt jelenti, amikor:
a, vagy a férfi szinte magántulajdonként kezeli a nőt (meghatároz neki mindent, hova-mikor-hogyan menjen, csináljon, a ffi követelheti a kaját, szexet, meg minden mást, de a nőnek csönd a neve);
b, vagy amikor a nő pszichikailag sakkban tartja a férfit, dirigál neki, társaságba nem engedi, vagy ha mégis, akkor ott a hasinak csönd a neve.
Röviden egy akarat nélküli embert "képez ki" az egyik fél a másikból.
Értem én elengedtem a barátomat társaságba..
szóval nem tudom mire mondja hogy kisajátítom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!