Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az erzes? Most miert hianyzik?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok a volt parom 18. Ki utazott kulfoldre 3honapja akkor mikor kiment minden mukodott,volt szeretkezes es minden a legnagyobb rendben volt. Kiutazasa utan ketto hettel szakitott velem telefonon, mert neki nem megy ez es nem szeret. Nem engedtem hogy szakitson mondvan majd ha hazajon megbeszeljuk. Akkor nagyon fajt de meg volt 2,5honap mire jon. A 2,5honap alatt kapartam,kerestem majd belefaradtam es ugy voltam vele ennek ugyis mindegy. Jem hianyzott es nem erdekelt. Mas noknel aludtam,kerestem a boldogsagot amit azthittem megtalaltam ebben. Egyaltalan nem hianyzott es volt hogy egesz nap ket szot beszeltunk es meg sem ereztem hogy kell mar nekem. Aztan hazajott atmentem, ahogy gondoltam csokoloztunk majd szakitottunk. Eljottem, es azota megorulok erte annyira hianyzik.... miert?? Eddig miert nyugodtam bele hogy lehet massal van most miert akarok minden aron vele lenni?2014. aug. 25. 08:37
1/3 A kérdező kommentje:
1,5eves kapcsolat
2014. aug. 25. 08:39
2/3 anonim válasza:
Azért akarsz vele lenni, mert szereted, de mégis mi az, hogy NEM HAGYTAD, hogy szakítson? Ha szakítani akar veled, akkor szakít, ez ilyen egyszerű.
3/3 anonim válasza:
Ha már egyszer megvoltál nélküle, akkor ne menj vissza hozzá csókolózni. Sokkal rosszabb lesz neked!
(tudom, mert én is voltam így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!