Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg képesek kidobni a barátjukat, ha az nem akar velük szexelni?
A szex azért jobb esetben többről szól a nő részéről is, hogy simán csak szétteszi a lábát. Én legalábbis ennél aktívabb résztvevője vagyok az eseményeknek, elnézést.
És persze, ha sokáig nem lenne hajlandó velem szexelni, hiába próbálkozom, hiába kezdeményezek, hiába tekintek el attól, hogy ő nem akar magától sosem, szóval, ha huzamosabb ideig semmi sincs, akkor én igenis szakítanék vele emiatt. Már csak azért is, mert ha a kapcsolat elején működött a dolog rendesen, akkor x év után elkezdenék gondolkodni rajta, hogy ha már hónapok óta nem nyúl hozzám, vajon ki az, akihez igen... Nem tudnék olyan férfiban bízni, akivel mondjuk 5 évig ment rendesen minden ahogy kell, utána én tótágast is állhatok, ő nem hajlandó velem szexelni, hónapokon át. Gyanús. Már amellett persze, hogy nagyon bántó, ha nem kíván és nem vonzódik hozzám.
ha nem fáradtság, túlhajszoltság vagy ehhez hasonló kategória és nem egészségügyi baj miatt van, akkor persze nem rögtön, de valószínűleg szakítanék. szerintem mindenkinek fontos, hogy érezze a kapcsolatban, hogy testileg-lelkileg kívánja őt a másik.. és bár nem a szex a legfontosabb dolog, ha az nincs egy nem aszexuális kapcsolatban, akkor annak lőttek..
ha pedig aszex a pasi, keressen olyan lányt, ezzel nincs mit kezdeni, én nem vayok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!