Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz ha a barátnőtök teherbe esne? A párommal 3 éve vagyunk együtt.19 éves vagyok, ő pedig 27.
Figyelt kérdés
Kétségeim vannak és félek a reakciójától.Nem lennék képes megölni egy gyereket.2014. aug. 24. 04:26
21/26 anonim válasza:
20as, teljesen egyetértek veled!! A gyerek csak nagyon családcentrikus embereknek való viszont aki a maximumot szeretné kihozni az életéből annak nem ajánlott... amúgy szerintem 19 évesen még bőven van mit kiélned, nem kell eldobni a fiatalsàgodat egy gyerek miatt.. és igen, ha nem akarsz abortuszt akkor szimplán add örökbe..
22/26 A kérdező kommentje:
#21: bőven lenne mit kiélnem, örökbe adni nem szeretném, ha màr egyszer szenvedtem vele akkor az az enyém, nem lehet olyan könnyű a szülés
Rendszeresen védekeztünk, tablettával, több mint 2 éve.
2014. aug. 24. 09:21
23/26 anonim válasza:
Tehát nem akarsz se abortuszt, se megtartani, se örökbeadni...fiatal vagy te még egy gyerekhez az írottak alapján. Sose felejtsd el, megcsinálni a legkönnyebb része!
Úgy, hogy munkád sincs, szerintem egyértelmű mi lenne az ésszerű döntés. Kérdés, hogy ésszerűen fogsz-e majd dönteni.
24/26 A kérdező kommentje:
Szerintem érthető az hogy fiatal vagyok még hozzá. Rendszeresen szedtem mindig a tablettát. Úgy érzem én mindent megtettem hogy ez ne történjen meg.
2014. aug. 24. 10:12
25/26 anonim válasza:
Hat akkor felfoghatod fatalista modon is, hogy megtartod lesz ami lesz. De elmondani akkor is el kell, mert ha annyit se adsz meg a parodnak, hogy kozlod vele idoben es aludhat ra egyet es elmondhatja a velemenyet es te is aztan annak fuggvenyeben ugyis a te dontesed kell kegyen, mert a te tested, te egészseged a tét, akkor legalabb tiszta ugy lesz. Ha titkolod, mert felsz, es huzod az idot, akkor szamara ugy tunhet hogy direkt ki akartad otzarni a dontes lehetosegebol is es az semmi jora nem vezet. Irtam egy kirabbi valaszomban, mist derulhet ki van e igazi kozos jovotok (azonos ertekrend stb.) Ha felsz szemelyesen megmondani neki egyszeruen irj neki egy emilt vagy sms-t.
26/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném SMS-be közölni. 2 napja együtt aludtunk és látta rajtam hogy vmi nem oké meg futa volt neki hogy nem akartam szexet, pedig egyébként naponta van szex. Ma is hívott hogy együtt mindent meg tudunk oldani. Csak mondjam el a problémám.
2014. aug. 24. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!