Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha a barátnőtök teherbe esne? A párommal 3 éve vagyunk együtt.19 éves vagyok, ő pedig 27.

Figyelt kérdés
Kétségeim vannak és félek a reakciójától.Nem lennék képes megölni egy gyereket.
2014. aug. 24. 04:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
...mindig...
2014. aug. 24. 04:57
 12/26 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, hogy együtt döntsünk, de biztosan tudom hogy ő nem erre vágyik. Ennyi idősen én se, viszont abortuszt nem szeretnék.
2014. aug. 24. 05:08
 13/26 anonim ***** válasza:

hogy korabban mit beszeltetek egy konkret szituban mar semmit nem szamit.

Mondd el neki minel hamarabb, ha felsz a reakciojatol (az elsotol), akkor jelezd neki elotte, hogy nagyon fontos dologrol kell beszelned vele es orizze meg a nyugalmat.

Igen fiatal vagy, de valoban hozzatok kozos dontest illetve elsosorban miutan atbeszelitek te hozd meg a vegso dontest hiszen a te tested a te eleted. A parodnak nyugodtan lehetne mar gyereke es te pl. 2-4 ev mulva kezdhetnel egy egyetemen stb. minden megoldhato...egy ilyen helyzetben kiderul mennyire kozos az ertekrendetek mennyire szeretitek egymast akarhogy is dontsetek.

Arra vigyazz, higy abortuszt 12. het elott vegeznek csak es meg elotte papirmunka is van vele (nogyogyaszhoz menni, utana csaladvedelmi szolgalathoz, csekket befizetni, visszavinni, mutetre idopont elotte viszgalatok...) ezert nem erdemes huznod a parodnak valo elmondast mert caak foloslegesen telik el az idotok.

Es hatha nagyon orulni fog?! Sok sikert a sajat donteshez es a helyzet feldolgozasahiz megoldasahoz, nagyin nehez lehet neked most.

2014. aug. 24. 05:26
 14/26 anonim ***** válasza:

nekem igazából 2 dolog hiányzik már csak hozzá...megfelelő pár és biztos anyagi háttér...most nem állok rosszul anyagilag, de szerintem egy gyerek még nem férne bele...de ha véletlen úgy alakulna akkor mindent megtennék, hogy megteremtsem a szükséges összeget...max nem tudok félrerakni...és kicsit örülnék is neki :) elvetetni én se vetetném el, de ez 2 ember döntése...szóval nem egyedül döntenék ebben a kérdésben...

21F

2014. aug. 24. 05:27
 15/26 A kérdező kommentje:

Nehéz erről beszélni vele, mert tudom hogy előttem volt egy baràtnője aki teherbeesett és a pàrom javasolta anno hogy vetesse el. Én erre úgy érzem nem lennék képes. Nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy megöltem egy babàt..

A biztos anyagi hàttér megvan. Ezzel nincs probléma.

2014. aug. 24. 05:38
 16/26 anonim ***** válasza:
pedig erről beszélgetek kell szerintem...
2014. aug. 24. 06:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Barátnőm sincs de ha lenne és terhes lenne akkor nem örülnék mert nekem nincs annyi pénzem hogy felneveljek egy gyereket és a szüleimre se lehet számítani hogy anyagilag támogatnának. Viszont ha a lány, vagy a szülei jól állnak anyagilag és segítenének is akkor semmi gond.
2014. aug. 24. 06:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Figyu, ha megcsinálni megtudta, akkor most a felelősséget is vállalja érte! Nem egyedül estél teherbe, ő is kellett hozzá! Ha nem is szerettetek volna még gyereket, ez akkor is a ti felelősségetek, és most együtt kell megoldani ezt a helyzetet!

Egyébként manapság számos remek módja létezik már a védekezésnek, a fogamzásgátlásnak, gyógyszer gumióvszer, különböző spermicid krémek... máskor tessék jobban vigyázni!

2014. aug. 24. 07:06
 19/26 anonim ***** válasza:

#18: azért ez nem ennyire egyszerű... olvashattad, védekeztek!

Kapásból fel tudnék sorolni 5 olyan embert az ismerőseim közt, akik védekezés mellett estek teherbe! Óvszer mellett, tabi mellett, de még olyat is, aki spirál mellett is! 100%-os módszer nincs!

Kérdező: ezt mindenképpen a pároddal kell megbeszélned, a döntést közösen kell meghoznotok!

Nem számít, mi volt exével... az nem veled volt.

Az, hogy még nem szeretne gyereket, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem vállalja érte a felelősséget! Ezt innen mi nem tudjuk megmondani, minden férfi más!

Vegyél nagy levegőt, és mondd el neki!

2014. aug. 24. 07:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Èn megôrülnèk mivel sose szeretnèk gyereket az èletem szabadsàgom korlàtoznà,sok pènz.

Én arra mennék adjuk örökbe ha nem akartok abortuszt amit megértek.

27Ffi

2014. aug. 24. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!