Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nyilvanul meg ha teherbee...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyilvanul meg ha teherbeeesel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
például olyanra lennék kivancsi,h menstruaciotok meg e jött még vagy rosszulllét?ha igen milyen formában...köszi
2010. jan. 15. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában 9 hónap után egyel többen lesznek a családban.
2010. jan. 15. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
mell megnövekedése, mellbimbó érzékenysége, petefészekbe szurkálás, reggeli hányinger, menstruáció kimaradása, talán gyomorégés. viszont ezek akár a menstruáció előtti tünetek is lehetnek, vagy be is beszélheted magadnak. legbiztosabb a terhességi teszt.
2010. jan. 15. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan feher ize kerul a puncidba. Utana sokat eszel, elkezd noni a hasad, esetleg hanyingered van, hisztis leszel (igen, meghisztisebb), aztan utana furamodon neveken fogsz gondolkodni, aztan egyre surubben jonnek ilyen fajasok, aztan korhazba visznek, aztan ilyen pici emberke maszik, o sir, te meg orditasz. Aztan te is sirsz. Lehet, hogy nehany dolgot kihagytam.

RJ 19/F

2010. jan. 15. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Remélem nem azért kérdezed, mert nem tudod, terhes vagy e:S

A korai tünetek: gyakori hányinger, émelygés, különös ízlés-változások (pl. hirtelen nagyon kívánsz valamilyen szokatlan ételt - kívánósság, vagy undorodsz egy szagtól),fáradékonyság, de ez mind utalhat másra is. Ami nagyon gyanús: menstruáció kimaradása (biológiakönyv), mell nagyfokú érzékenysége.

És ami egyértelmű "tünet": pozitív terhességi teszt:P

Nagyon sokan, akik attól félnek hogy teherbe esetek, azért észlelik magukon ezt vagy azt a változást mert félnek tőle és bebeszélik maguknak, pedig nem is terhesek. Amiket leírtam, még a nagyon korai fázisra jellemzőek, később ahogy növekszik a baba, rengeteg új dolgot tapasztal a leendő anyuka:P Remélem segítettem:)

2010. jan. 15. 19:32
 5/9 A kérdező kommentje:
minden gyors választ köszönöm még esetleg annyit, h terhességi tesztet mindegy mikor csinalok?
2010. jan. 15. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
A reggeli legelső vizeletet kell használni a teszthez, ez tartalmazza a legnagyobb mennyiségben a terhességi hormont, tehát ebből mutatja ki legbiztosabban. Időpontra pedig a (várható) menstruáció elött 2 nappal, ha pedig tényleg nem jön meg, akkor utána is. Ha pozitív, azonnal nőgyógyász.
2010. jan. 15. 19:42
 7/9 A kérdező kommentje:
ahha, köszi,mert most az a szitu, hogy decemberben nem jött meg és most meg megjött,bár első 3 nap alig volt és mostmár rendesen van utolso 3 nap...ha elmulik utana tesztelhetek?
2010. jan. 15. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem menstruálsz olyan rég, akkor normális ha rendszertelen egy ideig.De gondolom, ha nemrég jött volna meg először akkor még nem élsz szexuális életet, ami felvethetné a terhesség veszélyét. Szóval sajnos van rá esélyed:S

Én úgy tudom, hogy ha menstruálsz, akkor nem valószínű hogy terhes vagy, de mindig van valaki aki kitalálja az ellenkezőjét. Azt sajnos nem tudom hogy menstruáció alatt mennyire biztonságos tesztelni mert még nem volt ilyen gondom, de ha nagyon gyanakszol akkor inkább használj el egyel több tesztet. Csináld meg most, és akkor is, ha elmúlt, szerintem megér ennyit.

2010. jan. 15. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:
ahha, köszi a segítséget, remélem nem vagyok terhes, már holnap elmulik a menszi aztan tesztelek parat, fő a biztonság :) amugy már rég mensrualok nem csak 1 eve...szoval 21 vagyok már...
2010. jan. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!