Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb lányok mennyire riasztana el, ha egy 24-25
év közötti pasi, őszintén nyugodtan elmondaná, hogy
nem volt még sikere nőknél, de most sokkalta érettebb
férfiasabb, mint előtte?
Nem hiszem, hogy egy lány erre rá akarna konkrétan kérdezni. Persze ha csak kalandot akar, biztos rákérdez majd, de ha komoly kapcsolatra vágyik nem fog erre rákérdezni. Most az alapján beszélek, hogy milyenek a lányok körülöttem akikkel jóban vagyok és akikről tudom, hogy nem kalandra vágynak. :)
2014. szept. 10. 14:54
Aa 16-os nagyon jól leírt mindent. Ha változtatni akarsz, akkor változz meg, és ne rinyálj.
2014. szept. 13. 13:38
Bevallhatod neki, őszinte vagy, de a végére ne az "önfényezést" (bocs a kifejezésért) tedd "de most sokkalta érettebb férfiasabb, mint előtte" hanem például azt, hogy 'de most találkoztam egy olyan tündérrel, mint akivel eddig még soha' (vagy valami hízelgőt).
Nekem nőként ez jobban tetszene.
2014. okt. 27. 15:43
24/27 anonim válasza:
engem tuti elriasztana, bocsi... értékelem az őszinteséget, de ilyenkor jobb egy kicsit füllenteni....
2014. okt. 27. 16:00
szerintem is mond inkább, hogy akik voltak, elmentek külföldre, azt jó napot.
De egyáltalán nem biztos, hogy kell magyarázkodni? Én 26 évesen jutottam el odáig, hogy egy nő elé álljak egy virággal. Azt a nőt már sokan csak megdugták és kidobták, viszont azzal a húzással sikerült annyit elérnem, hogy mutattam neki valami olyat, amit még nem látott... szal aki kezdő nem biztos hogy béna...
2014. nov. 29. 22:26
mitől lennél éretteb ha nem volt tapasztalatod? még mindig fiatal vagy keress egy idősebb nőt akitől tanulhass,ne fiatalt. magad korut már csak akkor ha kitanuétad magad.
ezzel a leendő párodnak is örömet szerezhetsz
2014. nov. 29. 22:42
Nekem az egészben valami nagyon nem stimmel. Te nem szexpartnert keresel, hanem szerelmes akarsz lenni valakibe, komoly kapcsolat, stb. Gondolom nem minden lány akar majd ágyba bújni veled a második randi után, meg szerintem nem is olyat keresel és rohadtul nem értem miért kéne akárkivel lefeküdni csak azért, hgy tapasztaltabb legyél. A másik dolog meg, amennyiben találsz egy visszafogott 20 körüli csajt, nem biztos, hogy túl sok szexuális tapasztalata volt eddig. Ha meg kiderül a dolog két választásod van: vagy mint ahogy az előzőek írták, régen volt, vagy pedig megmondod, hogy neked nem volt jó akárki, ezért inkább vártál vele. Beállíthatod a dolgot máshogy is, nemcsak az sülhet ki belőle, hogy megkkora szerencsétlen vagy, hanem akár az is, hogy kivételes személy, hatalmas önkontrollal és mennyire szerencsés a lány, aki veled van. Ehhez már csak egy megfelelő személyt kell találni, de feltételezem, olyannal nem egy szórakozóhelyen futsz majd össze. 23N
2014. nov. 29. 23:21
Kapcsolódó kérdések: