Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb lányok mennyire riasztana el, ha egy 24-25 év közötti pasi, őszintén nyugodtan elmondaná, hogy nem volt még sikere nőknél, de most sokkalta érettebb férfiasabb, mint előtte?
de most sokkalta érettebb férfiasabb, mint előtte
igen. csak ez nem bemondásra működik...
#11-es vagyok
Na ha ezt így elmagyarázod, máris sokkal jobb. :D
Bevállalom a 0%-ot, de cserébe írok neked egy őszinte választ.
Ezen a honlapon túlnyomórészt nem az átlagon felül, de még csak nem is az átlagos emberek vannak, hanem akik általában valamiért szociálisan kicsit defektesek, sikertelenek, nemtől függetlenül, vagy csak a valóságtól elrugaszkodott igények/vágyaik/elképzeléseik vannak, és itt próbálnak mindenkit meggyőzni arról, hogyha eléggé leszavazzák a többieket, akkor meg tudják győzni róla a világot, hogy a sz.rságaik helytállóak.
A kérdésed is pont ilyen, egy átlagos lány, átlagos tapasztalattal korántsem akar egy kezdőt. Nem azért, mert lenézne téged, hanem mert kezdő és olyan dolgokkal nem vagy tisztában, amikről nem is tudsz, hogy nem vagy. Lehet a lányok többsége "mert nem akar megbántani" nem vallja be, vagy még önmagának sem meri bevallani, mert akkor társadalmilag lenéznék, de a gyakorlati tapasztalatod úgyis az lesz, hogy nagyon nem fog tetszeni senkinek, ha őszinte leszel.
Ahogy valaki írta fentebb, az őszinteség amúgy sem az a dolog, ami mindig mindenkor minden helyzetben előrébb visz, és ebbe minél előbb beletörődsz, annál könnyebben boldogulsz majd.
Az én tanácsom (több pasi után): ne mondj semmit. Egy átlagos randin rohadtul nem jön szóba semmiféle előzmény. De a későbbiekben sem. Ha mégis, előfordulhat, hogy a férfiember azt mondja, hogy ő erről nem akar beszélni és kész. És tudod mi lesz? Semmi. Nem az lesz a lány első gondolata, hogy biztos azért, mert senkije sem volt. Ha a szexben neadjisten béna lennél, meg na bumm. "Tapasztalt" emberek is szoktak néha olyan botrányosan bénák lenni, hogy sírni tudnál. Fél perc alatt elsülnek, azt se tudják mit hova? Minden párnak össze kell szokni, szóval ráfogod, hogy "régen volt". És senki nem boncolgatja, általában a nőket nem izgatja szexuálisan, hogy elképzeljenek az ex-nővel.
A másik: én saját megfigyelésem, mivel rengeteg fiú ismerősöm van, köztük sok hozzád hasonló, aki későn kezdte a csajozást... ők tudnak a legnagyobb büdös bunkók lenni. Nem néznéd ki belőlük - ők se magukból - (és nem is azt mondom, hogy te is feltétlenül ilyen leszel, csak rá akarok mutatni, hogy mennyire ismeretlen területen teszel elhamarkodott kijelentéseket), de amint rájönnek, hogy a punci jó, és szereznek némi önbizalmat az első nő mellett, akkor jön rájuk, hogy MOST kell bepótolni mindent. Mert most már tudják hogyan, tudják miből maradtak ki. Aki végigkefélte az egész tinédzserkorát és a huszas évei elejét, a végére lenyugszik és beéri egy nővel is, aki legalább megfelel az igényeinek a többihez képest.
És ők sem szüzen gondolták ezt, akkor még azt hitték, egy is elég lesz, utána kattantak meg. És nem egyszer, nem kétszer, rengetegszer láttam ezt, hogy egyébként rendes, csinos lányokat dobtak félre tombolási vágyból. Ha valaki csak minimálisan foglalkozott ezzel rajtam kívül, van némi emberismerete, akkor bőven mondhatja, hogy áh nekem ez kösz nem kell.
Úgyhogy az én tanácsom, ha életszerűen akarod: ne valld be, senkit nem fog érdekelni, és akkor te is hamar találsz majd valakit, utána pedig, ha már szereztél némi tapasztalatot, gondold át, mit is akarsz, de mindig gerincesen.
N
A 16-osnak nagyon igaza van!
Nem kell elmondani, hogy nem volt sikered eddig a nőknél. Ismerek olyat akinek rengeteg csaja volt már, de hosszú kapcsolat még soha nem jött össze neki. Ismerek olyat is aki nagyon kevés (1-2) nővel volt, és utána összejött neki egy hosszú kapcsolat.
Persze később amikor már jól ismeritek egymást elmondhatod. Hiszen akkor már ismer a lány, látja, hogy komoly vagy, nem csak kalandot akarsz, így arra fog gondolni, hogy valószínűleg eddig azért nem volt sikered, mert komolytalan lányokkal hozott össze a sors. De ha az ismerkedésetek elején közölnéd, hogy sikertelen voltál eddig a nőknél, akkor még nem ismer eléggé, és olyat gondolhat rólad ami nem igaz... Remélem érted. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!