Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szituáció eléggé forróvá vált, robbanáspontig feszült. Lehet ez még jó?
Figyelt kérdés
a helyzet adott: tesó, aki utál, szülők, akik nem engednének vele járni, osztálytársak/barátnők, akik lenéznek engem, rondának tartanak, és persze betegnek, egy nagyon friss kapcsolata egy fiúval, aki ellenem hangolja, és adott a lány, aki szeretett, megbántottam, és haragszik is rám, ráadásul eléggé hallgat mások szavára, és kezdik teljesen beforgatni ellenem. és itt vagyok én, aki minél jobban küzd, annál jobban haragszik rá a lány, és persze nagyon szeretem. volt valaki rosszabb helyzetben? van ebből kiút?2010. jan. 15. 18:17
1/4 anonim válasza:
Nem tudom ki, hogy van vele, én háromszor olvastam el de nem tudom miről van szó.
2/4 A kérdező kommentje:
szóval ezek a lány rokonai/ismerősei... akik ennyire ellenem vannak!
2010. jan. 15. 18:29
3/4 anonim válasza:
Szia!:D
Mit takar az, hogy " egy nagyon friss kapcsolata egy fiúval"?? Szerintem mondd meg a lánynak akit szeretsz, hogy mit érzel iránta, és ha megbántad azt amit tettél, ami miatt haragszik rád akkor mondd el neki hogy nagyon sajnálod, és szeretnéd ha minden rendbe jönne köztetek. De semmi féleképpen ne zaklasd, ne üldözd! Ha azt mondja hogy semmi esélye annak hogy köztetek bármi is jobbra fordulna, akkor sajnos csak azt tudom mondani, hogy hagyd a lányt békén. Próbáld akkor most egy kis pihit tartani, szórakozz, bulizz, menj minél több helyre, próbálj meg minél több embert megismerni. És ne gondolj a lányra. Remélem tudtam segíteni!!:D Pusz!:D
4/4 anonim válasza:
Az is, hogy mások szavára, főleg, ha hallgatnak, de nem azért, mert az öccse, vagy a húga, ha teljesen rosszabb, akkor járhatnátok, de a szülők nem engedik, persze szerethetitek egymást, de biztos, össze kell barátkozni. Remélem, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!