Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen esetekben csalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetekben csalnátok meg a párotokat? Vagy csaltátok meg?

Figyelt kérdés
Azt h soha azt kérlek ne írjátok mert tisztában vagyok vele,h nem szép dolog ,de engem most csaltak meg és keresem az okát. Sajnos nem volt annyi lelkierőm ,h erről beszéljek vele.
2014. aug. 22. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

pont fordítva.

legyél egyelő szellemi és testi partner.

2014. aug. 23. 00:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez rendben is van, de most ha én nem szeretném le... akkor ő keres mást ? akkor hol az egyenlőség ?
2014. aug. 23. 00:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen szexhiánynak lenni meg távolságnak. Példaképpen ha teszemazt szeretem a barátnőm és ki akarok tartani Mellette, de szörnyű a kommunikációnk és nem érzékelem emiatt, hogy szeret, akkor rezeg a léc. Ilyenkor ha egy másik lány aki pótol dolgokat, megjelenik, akkor lehet félrelépnék de azonnal meg is bánnám mert a járás az papír nélküli házasság ami kötelez. Az esetet nem hiszem, hogy lenne bátorságom elmondani magamtól. Igyekeznék elfelejteni. De ha rákérdez, nem tagadnám.
2014. aug. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!