Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mit szóltok, jogos?

Figyelt kérdés
A volt barátom akivel megint összejönnénk ,körülötte mindig ott van a volt barátnője,és nem száll le róla.Látom rajta hogy élvezi hogy vele lehet,és ezért nem nayon bízok meg a volt barátomban.Szerintetek jogos hogy ha megint velem akar lenni,és adok egy esélyt mivel szeretem,azt kérem hogy ne lássam vele többet?
2010. jan. 15. 17:54
 1/5 A kérdező kommentje:
kb egy hónapja szakítottak,és előtte velem járt.És még mindig megy utána a csaj,a volt barátom persze azt mondja hogy ő nem örül neki,meg mindig elküldi,dehát Istenem minden nap vele látom és nekem meg azt mondja hogy nem ér rá!!!!
2010. jan. 15. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te is a volt barátnője vagy és körülötte lebzselsz nem? A másik lány szemszögéből lehet,hogy épp te vagy az idegesítő harmadik,ki tudja a srác őt mivel hitegeti.

A másik,ha úgy állsz neki a kapcsolatnak,hogy megcsalna,akkor mi értelme?

2010. jan. 15. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom..
2010. jan. 15. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj rám,nem akartam kemény lenni vagy leoltani,csak ha már most féltékeny vagy és nem bízol benne,akkor ebből túl sok jó nem származna.Ráadásul úgy kezded a kapcsolatot,hogy bekorlátozod a fiút,hogy kivel találkozhat és kivel nem.Ezt a kötöttséget a pasik rosszul élik meg,olyan mintha börtönbe lenne,nincs szabad akarata.Az ilyen kapcsolatból pedig menekülni akar majd.A másik,hogy ha véletlenül esetleg mégis összefutnak,akkor jobbnak fogja látni,hogy elötted eltitkolja,mert mérges és féltékeny leszel.Ez sem egy túl jó dolog,ha a párunk elött lelkiismeretfurdalásunk van egy olyan dologért is,amit nem követtünk el.

Lehet,hogy sokkal boldogabb lennél valaki mással,akivel tiszta lappal kezdhetsz és egyetlen múltbeli sérelem és volt barátnők sem kavarhatnak bele az életetekbe.

2010. jan. 15. 18:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom:-( nem haragszom és igazad van,köszi a segítséget!!: )
2010. jan. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!