Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értett ez alatt a barátnőm?
Szerintem az is benne lehet hogy csak meg akarta tudni hogy mi lenne a reakciód.. aggódnál/ lesz@rnád...stb.
De szerintem beszéljetek még róla ha nem tudunk megnyugtatni :)
És még a kérdésem az lehet hogy melyik filmet néztétek? Mert engem vonz a téma.
És igy pont erről is eszembe jutott hogy lehet csak a barátnőd is ilyen "típusú" Hogy csak érdekli, vagy szereti a látványát , de ez már kicsit beteg :D
Valószínűleg ő is az az átlagos depis tini volt, aki nyiszálta az ereit. Jó, ne átlagos, mert én értelmesebbnek nézem, tehát valószínűleg sokat gondolkodhatott erről az öngyilkosság témáról, mert az összes létező "közhelyszerűséget" felsorolta. Isten ad, isten elvesz, valószínűleg vallásos, mittudomén.. lényeg, hogy sikerült valami okot találnia, hogy befejezze az önnyiszálást. Talán egyszer túl mélyre vágott, és megjött az esze, megesik.
Ne aggódj, semmi okod az aggodalomra, viszont ha már tudjuk, hogy ilyen hajlamai vannak, figyelj rá oda jobban, valószínűleg több törődésre van szüksége. Legyetek boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!