Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam be a szüleimnek? (Félek, hogy nekik nem fog tetszeni)
Figyelt kérdés
Összejöttem végre azzal a fiúval, akit már régóta szerettem. Ő az első komoly barátom, de tartok tőle, hogy Apukáméknak nem fog tetszeni. Mivel tudom, hogy ők nem egy ilyen fiút képzeltek el mellém. (Meglehetősen emo beütése van. Feketére festett haj, öltözködés stb.) De szeretjük egymást. Anyukámnak még talán tetszene, de Aputól tartok egy kicsit, mivel az Apukák amúgy is sokkal kritikusabbak a fiúkkal kapcsolatban ha a lányukról van szó. A barátom pedig 18 éves, ami valószínű, hogy szintén nem fog neki etszeni. Kb. mennyi idő után kellene bemutatnom a szüleimnek, és hogyan? Kérlek adjatok tanácsokat, vagy írjátok le saját tapasztalataitokat.2010. jan. 15. 17:27
11/14 A kérdező kommentje:
Már megvolt a bemutatás, köszi. :D
És nem volt semmi baj. :D Apumnak is tetszett. :D:D:D
2010. jan. 17. 13:24
12/14 anonim válasza:
na ugye nem is volt nehéz,amugy én 22-F vagyok a barátnöm 16 én is tartottam a szüleitöl hogy hogyan fognak engem fogadni,de nagy meglepetésemre nagyon kedvesek voltak,nem kell mindig mindentől megijedni.
13/14 anonim válasza:
hat en az apukad helyebe ugyan ugy gondolnam:)
18 evesen mar benohetne az agyalagya es nem a hajat kellene h fesse....mar felnotnek szamit...
amugy se csipem a divatemosokat....nagyon ritka az igazi emo
kerdesedre a valasz: Hat szerintem varj meg vele legalabb mig 20 eves leszel;)
hatha addig a csavo is helyre jon az emo-bol
14/14 anonim válasza:
mert az igazi emo jobb mint a divatemo?O.O szerintem mind2 undorító (már bocs attól aki feltette a kérdést tudom hogy a te barátod szép meg jó meg okos, ügyes...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!