Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt szerintetek most hogy reagáljam le?
Szia!
Sajnos ismerős a helyzet. Osztom a többiek véleményét abban, hogy ilyen ember nem érdemel meg, akinek egy harmadik ember társasága és véleménye jobban számít a tiednél. Az nagyon szép kapcsolat, ahol csak te törődsz bele. Teljesen elnyomna téged, személyed, vágyaid. Ha nekem valaki ilyent mondd, azonnal otthagytam volna. Mostani párommal (aki 1000x normálisabb, mint az előzők) is volt egy csaj, aki havernője volt, de én mondtam neki, hogy nem szimpi és elérné, hogy összevesszünk... mondtam neki, hogy nem esik jól .. azonnal tett a dolog érdekében és megbeszéltük. Szerintem ez így lenne helyes. Mert fogadjunk te "igazodnál", ha neked lenne egy ilyen fiú barátod...de ő meg így leszar...ne hagyd. Ez nem boldog kapcsolat. Meg bele van zúgva??? Nem neked mondom, de vedd észre. Hagyd ott....
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!