Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online létezik szerelem?

Figyelt kérdés

Van kialakulóban folyó kapcsolatom, online ismerkedtünk össze, és nagyon messze lakik...

Távolsággal eggyütt is lehet szerelem, úgyhogy mindennap beszélünk, halljuk egymás hangját, képet is küldünk egymásnak, de nem tudunk találkozni?...

2014. aug. 21. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. aug. 21. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát alakulhat ki kötődés és érezhettek többet. De csak akkor az igai, ha találkoztok is. Szemtől szembe.
2014. aug. 21. 23:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos): pedig amikor beszelek vele valami nagyon kulonlegeset erzek!!
2014. aug. 21. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor egy részben elképzelt személybe szeretsz bele, aki lehet nem is létezik, mármint olyan értelemben, hogy a valóságban nem biztos, hogy olyan lenne az a valaki, mint amilyennek képzeled.
2014. aug. 21. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
van ilyen. de nagyon rossz. én is ezzel szenvedek már nagyon régóta és szerintem sohasem ér véget :o
2014. aug. 21. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán ha kimennétek kicsit szétnézni a Világban és egy ÉLŐ, hús vér csajt összeszednétek, akkor eltudnátok felejteni... a barátom is ugyanebben a szisztémában volt, de ő "otthagyta", soha nem találkoztak, csak videóztak, ott élték "közös" életüket. Aztán a barátom már nem bírta és nem beszélt vele többet. 1-2 év után meg jöttem én. Mondta, hogy mekkora idióta volt, hogy olyanba belement, mikor nem is tudtak találkozni, csak a szeme tudta kívánni ugye, de ő hitt benne akkor, csak még dili volt :D Rájött, hogy nem egy géppel akar járni :D
2014. aug. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!