Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, ha úgy érzem nem figyel rám eleget vagy megbánt valamivel?
Bár korábban is volt már kapcsolatom, a mostani barátom az első szerelem. 5 hónapja vagyunk együtt és mivel ő tényleg fontos számomra, szeretném ha jól alakulna a kapcsolatunk. Csakhogy én egyébként is olyan típus vagyok, aki hajlamos mindent túlaggódni és folyton kombinálni. És ez a kapcsolatban fokozottan is igaz, így néha olyan dolgokon is megbántódom amiket nyilvánvalóan túlreagálok. Viszont néha tényleg úgy érzem a barátom kicsit hanyagol. Pl van hogy napokig nem hív fel, még egy sms-t sem ír, vagy inkább a barátaival szervez programot helyettem. De közben tudom, hogy fontos vagyok neki és szeret, mert érzem és ki is mutatja.
De azokat a dolgokat amik bántanak soha nem mondom el neki, néha úgy érzem ő észre sem veszi.
Mit gondoltok jobb lenne az ilyeneket elmondani neki és megbeszélni vagy ő mindenképpen rosszul fogja fogadni és azt gondolja csak hisztizem?
De akkor hogyan léphetnék túl az érzésen, hogy nem vagyok elég fontos neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!