Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kevésbé szép lányok kellenek a jó pasiknak?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel azt vettük észre,hogy egyre több párt látunk, ahol a fiú sokkal jobban néz ki,mint a lány. Mi nem tartjuk magunkat rondának,sőt..Emellett jófejek vagyunk, jó humorral, könnyen barátkozunk,még sem talál meg olyan,aki nekünk is tetszene. Ez miért van?2014. aug. 21. 20:47
22/74 anonim válasza:
Végül is a pontozás is engem igazol.
23/74 anonim válasza:
Amúgy nagyon idegesítő, hogy másik felhasználóról írsz. Csak megemlítem. 15-ös vagy hányas jól leírta, miért nem mondhatod magadra, hogy szép, meg jó fej vagy. Bár a 2. oldaltól kezdve nem is értem min vitázunk, mert csak nyomod a levegőbe.
25/74 anonim válasza:
Miért ne írhatnám magamra? Van egy egységes kép, amitől kileng az egyéni ízlés többé kevésbe, de nem teljesen radikálisan. Pl. ő sose lesz senkinek álomnő: [link]
Tőle pedig sose fog senki undorodni: [link]
Tehát mégiscsak van valami alapja a dolognak, nemdebár? akkor akár meg is állapíthatom magamról, hogy ronda vagy csúnya vagyok, és mennyire vagyok az, nem? Mellegleg ez nem rosszabb, mint mikor itt nyomják a srácok a dumát, hogy ők mennyire rendesek, kedvesek, normálisak, bla bla bla.
26/74 anonim válasza:
Verjétek még egymásnak egy kicsit a lompost, jó?
27/74 anonim válasza:
Ismerd meg az 'Akinek nem inge, ne vegye magára' kifejezést, sokkal jobb lesz. Most látom csak, hogy te egy mondattöredéket kinéztél, és amiatt veszekszel. Többit mintha meg sem látnád. A vitát itt fejeztem be, köszönöm. Most gondolok bele, hogy egy ANONIM oldalon veszekszek egy ismeretlennel, aki akárki lehet. Szóval igen, befejeztem.
28/74 anonim válasza:
Azért jó volt nézni a reakcióidat, barátom. :)
29/74 anonim válasza:
Most komolyan, kinek bizonygatod, hogy te szép vagy? Látatlanan bárki mondhatja magáról... amúgy meg igaza van az előzőnek "akinek nem inge ne vegye magára", akkor te miért vetted magadra?
30/74 anonim válasza:
Azért, mert nettó hülyeségeket irkáltok, és ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Nem is arról volt szó, hogy ki hogy néz ki, mert most őszintén, számít a véleményed? Csak arról, hogy baromságokat ne irkáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!