Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt meg lehet előzni valahogy?
A fény ki fog hunyni.
Azonban ez nem feltétlen jelenti azt, hogy meg is kell unni. Olyan dolgokat kell csinálni, amit eddig nem. ha eddig buliba mentetek, akkor menjetek múzeumba. Vagy fordítva. ha eddig semmi ilyen érdekes dolog nem történt, akkor csinálj valamit. Ilyen egyszerű.
Meg kommunikáljatok és dugjatok. Kész.
Nem feltétlenül!
Kérdező, az a helyzet, hogy minden lángoló szerelem átalakul valami mélyebb, belül parázsló, nem felszínen lobogó szeretet-szerelemmé. Úgy, hogy a másik nem a szívedet dobogtatja meg, mikor látod és nem felemelkedsz a földtől, hanem úgy érzed, elválaszthatatlanok vagytok, megbíztok egymásban, és levágott karú óriás lennél a másik nélkül. És igen, az izgalmas programok kellenek. De kell az is, hogy amikor veled van, éreztesd is, milyen fontos neked.
És meglepetések, ágyba reggeli, virág, egy-egy vers, meglepetés jegy a kedvenc mozi, színház előadására, kedvenc étele vacsorára gyertyafénynél, stb, stb. Mindennapi apróságok, amiktől érzi, te más vagy mint mások lennének vele.
Én az előtted felszólaló vagyok.
Szerintem pont azért nem fogod elveszíteni, mert ennyire fontos neked, mert ennyire rá vagy hangolódva, hogy megfelelj neki és meg fogod érezni, ha valamire vágyik. És ő is biztos, hogy pontosan érzi, mennyire, mennyire fontos vagy neki. Tényleg. És ez a kérdezőre is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!