Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöztem a barátnőmmel és most baj van mit tegyek?
egy közös alkbérletben azt eddig is tudtam hogy elég nőies lányos "barbis" de ez nekem már túlzás 1 hétre elutaztam és mire visszaértem rá se ismertem a lakásra szőnyegeket vett függönyöket ágyneműt és mind piros meg pink telepakolt mindent virágokkal szobanövényekkel és még egy hello kittys szappanadogolót is vett nagyon frusztrál olyan mintha egy barbi házban laknák egyszer szóvá tettem vagyis mondtam neki hogy szép szép de lehet kicsit túlzás és én jobban szeretem a pasztel színeket meg a kevesebb csecse becsét de csak mosolygot hogy "jaj de édes vagyok..ugye hogy feldobtam a lakást ezekkel a vidám színekkel"? És az egészről meg sem kérdezett
Most lakok először együtt valakivel nektek is ilyen a barátnőtök? Ezt így el kell fogadnom? :S
Nem, a barátnőd klinikai eset.
Biztos, hogy nem csinálnék egy barbi házat még a saját lakásomba sem :P
Szerintem nincs rendben így.
Ha nem a saját lakása, hanem közös albérlet, akkor úgy lenne helyes, hogy közösen beszélitek meg, hogy mit hogy rendezzetek be úgy, hogy mind a kettőtök ízlésének megfeleljen, és ha nagyon eltérő az elképzelésetek, akkor meg kéne találni a kompromisszumokat.
Én eléggé szabad kezet kaptam a páromtól az otthunk berendezését illetően, és az ízlésünk is hasonló (semmi "barbis" stílus :-), de én minden, kicsit is komolyabb vásárlás előtt megkérdeztem, hogy rendben van-e, neki is tetszik-e, amit szeretnék.
A helyedben minél előbb beszélgetnék erről vele, és őszintén elmondanám, hogy hogyan érzem magam ebben a helyzetben - nem csak a lakás miatt, hanem azért, mert éreznie kéne, hogy a közös életeteteket érintő kérdésekben nem az ő kívánságainak kéne érvényesülnie, hanem a közös döntéseiteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!